Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Вакуумний пакувальник Camry CR 4470

Код: 68741
Артикул: CR 4470
Повідомити, коли з'явиться

Характеристики Camry Camry CR 4470

Швидкість відкачування повітря
12 л/хв
Всі характеристики
Відгуки про Вакуумный упаковщик Camry CR 4470 (2)
Написати відгук

Популярний відгук

Не дорогий, з основною функцією справляється на відмінно, єдине але - не завакуумований пакет з першого разу запаює не дуже якісно, але повторне натискання кнопки зварювання (подвійне зварювання) вирішує цю проблему. При цьому із вакуумованим пакетом подібної проблеми немає (шов надійний). покупкою задоволений!
Дмитро
14 червня 2022
Відповісти
0 відповідей
1
Загалом покупкою задоволений! У роздумах - що б ще завакуумувати) дякую магазину - за адекватну ціну і приємних операторів кол центру (спілкуються грамотно і ввічливо) Ціна, непогано справляється з поставленим завданням. Відмінний вакууматор, доставка швидка, відмінна ціна.
Богдан Павлов
01 листопада 2022
Відповісти
0 відповідей
0
Всі відгуки

Огляд Camry Camry CR 4470

Вакуумний пакувальник Camry CR 4470 дозволяє герметично закривати продукти, що особливо корисно при зберіганні продуктів. Герметично закриті продукти будуть захищені від втрати смаку та аромату, а також залишатимуться свіжими набагато довше (до 5 разів довше в порівнянні з традиційними). Завдяки компактним розмірам вакууматор стане ідеальним вибором для домогосподарств, магазинів або торгових кіосків. Потужність вакууму 12 л за хвилину. Максимальна ширина сумки становить 30 см, але ми рекомендуємо використовувати сумки не ширше 28 см.

Характеристики Вакуумний пакувальник Camry CR 4470

Гарантія та виробник

Бренд

Camry

Гарантія

12 міс
Функціональні особливості

Вибір інтенсивності відкачування повітря

Ні

Швидкість відкачування повітря

12 л/хв
Технічні властивості

Тип товару

Вакуумний пакувальник