Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Відеокарта Palit GF RTX 3070 8GB GDDR6 JetStream OC (NE63070T19P2-1040J)

Написати відгук
Код: 55777
Артикул: NE63070T19P2-1040J
Повідомити, коли з'явиться

Характеристики Palit GF RTX 3070 8GB GDDR6 JetStream OC

Графічний чіп
NVIDIA GeForce RTX 3070
Інтерфейс
PCI-Express x16 4.0
Обсяг пам'яті
8 ГБ ГБ
Частота пам'яті
14 000 МГц МГц
Всі характеристики

Огляд Palit GF RTX 3070 8GB GDDR6 JetStream OC

Відеокарта Palit GeForce RTX 3070 JetStream OC

Palit GeForce RTX 3070 JetStream OC - одна з найбільш продуктивних і збалансованих відеокарт в лінійці компанії за 2020 рік. Вона виготовлена на абсолютно нових графічних чіпах NVIDIA з архітектурою Ampere, які отримали велике число оптимізацій і поліпшень.

  • Дві версії BIOS;
  • Адресується RGB підсвічування;
  • Підтримка від 3 моніторів;
  • Підтримка UHD 4K / UHD 8K / VR.

ARGB підсвічування

RGB підсвічування забезпечує налаштування кожного світлодіода підсвічування. Ви можете персоналізувати ефекти підсвічування в програмному забезпеченні Palit ThunderMaster.

Система охолодження з комплектом високоякісних литих пластин

Дві пластини з високоякісного алюмінієвого сплаву повністю покривають друковану плату, безпосередньо контактуючи з найбільш гарячими компонентами на друкованій платі. З такою конструкцією системи охолодження забезпечується: захист від механічних пошкоджень, оптимізоване відведення тепла.

Dual BIOS

Дві версії BIOS з автоматичною активацією захисного механізму забезпечують нормальне функціонування відеокарти при системному збої або некоректній прошивці. BIOS 1: Performance Mode. BIOS 2: Silent Mode

TurboFan 3.0: подвійні шарикопідшипники

Вентилятори TurboFan поліпшені до версії 3.0 з використанням подвійних шарикопідшипників для підвищення екслуатаціонних характеристик вентиляторів.

Технологія «0 децибел»

У звичайному робочому режимі і при запуску мультимедійних додатків відеокарта працює беззвучно.

DrMOS

DrMOS, раніше доступна тільки на високорівневих серверних платформах, тепер використовується і в новому поколінні відеокарт Palit. DrMOS забезпечує низьку шумність і ефективне зниження тепловиділення в важко навантажених ланцюгах живлення.

Оновлене програмне забезпечення Palit ThunderMaster

RGB підсвічування забезпечує налаштування кожного світлодіода підсвічування. Кристалічна поверхню кожуха системи охолодження GameRock дарує вам чудове ангельське освітлення. Ви можете персоналізувати режими підсвічування в програмному забезпеченні Palit ThunderMaster.

Планка в вигляді сот

Конструкція кріпильної панелі з осередками у вигляді сот збільшує відведення від графічного процесора повітряного потоку на 15%, що покращує загальну ефективність системи охолодження.

Стрімьте як профі

Стрімьте на максимальних налаштуваннях графіки без падіння FPS і розривів зображення. Апаратне кодування і декодування нового покоління передасть найдрібніші візуальні деталі кращих моментів геймплея. Новий додаток NVIDIA Broadcast надає ряд нових можливостей стрімінга на базі ІІ. Якість аудіо і відео може бути покращено такими ефектами, як віртуальний фон, автоматичне кадрування відеоряду з веб-камери і усунення шумів мікрофона. Відкрита серія GeForce RTX ™ 30 забезпечують необхідну продуктивність, якість зображення і інструментарій, щоб кожен ваш стрім був на висоті.

Творчість на вищому рівні

Виведіть роботу з графікою на новий рівень з відеокартами GeForce RTX ™ 30. Вони забезпечують продуктивність і стабільність в популярних графічних додатках, а також прискорення їх функцій на базі алгоритмів ІІ. Завдяки платформі NVIDIA Studio ви отримуєте спеціалізовані драйвери і унікальні інструменти, що дозволяє істотно прискорити роботу з графічним контентом. Отримайте високу продуктивність для будь-яких завдань, будь то рендеринг складних 3D-сцен, редагування відео в 8K або стрімінг з високою якістю кодування і зображення завдяки відеокартам GeForce RTX ™

Перемогу визначають мілісекунди

NVIDIA Reflex забезпечує унікальну конкурентну перевагу. Максимальна реакція і мінімум затримок рендеринга з відеокартами GeForce RTX ™ 30 і ігровими моніторами NVIDIA® G-SYNC®. Підвищить швидкість реакції, прицілюється точніше, потрапляйте в ціль швидше суперників завдяки набору передових технологій для вимірювання та оптимізації затримки системи в змагальних іграх.

Трасування променів

Трасування променів - це найважливіша складова сучасної ігрової графіки, що моделює натуральну фізичну поведінку світла. Технологія дозволяє отримати максимально реалістичне зображення кінематографічної якості навіть в самих графічно насичених іграх.

Характеристики Відеокарта Palit GF RTX 3070 8GB GDDR6 JetStream OC (NE63070T19P2-1040J)