Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Відеокарта Palit GF RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X GameRock OC (NED308TT19KB-1020G)

Код: 55780
Артикул: NED308TT19KB-1020G
Повідомити, коли з'явиться

Характеристики Palit GF RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X GameRock OC

Графічний чіп
NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti
Інтерфейс
PCI-Express x16 4.0
Обсяг пам'яті
12 ГБ ГБ
Частота пам'яті
19 000 МГц МГц
Всі характеристики

Огляд Palit GF RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X GameRock OC

Відеокарта Palit GF RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X GameRock OC

Нова серія Palit GameRock з абсолютно новим дизайном «Сліпучий ангел», спеціально розроблена для вимогливих гравців-ентузіастів, які хочуть отримати максимальний ігровий досвід і оригінальну систему освітлення ARGB. Серія GameRock надає кращі ігрові функції, найвищу ефективність охолодження і чудову якість відеокарти, що дозволяє вам почувати себе справжнім рокером на ігровій сцені.

  • Дві версії BIOS
  • Адресується RGB підсвічування;
  • Підтримка від 3 моніторів;
  • Підтримка UHD 4K / UHD 8K / VR.

Система охолодження з комплектом високоякісних литих пластин

Дві пластини з високоякісного алюмінієвого сплаву повністю покривають друковану плату, безпосередньо контактуючи з найбільш гарячими компонентами на друкованій платі. З такою конструкцією системи охолодження забезпечуються: захист від механічних пошкоджень, оптимізоване відведення тепла

Рельєфний радіатор

Пластини радіатора відформовані з рельєфом, щоб підвищити площу контакту з повітрям для найбільш ефективного відводу тепла.

Angel ARGB

RGB підсвічування забезпечує налаштування кожного світлодіода підсвічування. Кристалічна поверхню кожуха системи охолодження GameRock дарує вам чудове ангельське освітлення. Ви можете персоналізувати режими підсвічування в програмному забезпеченні Palit ThunderMaster.

Dual BIOS

Дві версії BIOS з автоматичною активацією захисного механізму забезпечують нормальне функціонування відеокарти при системному збої або некоректній прошивці. BIOS 1: Performance Mode, BIOS 2: Silent Mode.

TurboFan 3.0: подвійні шарикопідшипники

Вентилятори TurboFan поліпшені до версії 3.0 з використанням подвійних шарикопідшипників для підвищення експлуатаційних характеристик вентиляторів.

Технологія «0 децибел»

У звичайному робочому режимі і при запуску мультимедійних додатків відеокарта працює беззвучно.

DrMOS

DrMOS, раніше доступна тільки на високорівневих серверних платформах, тепер використовується і в новому поколінні відеокарт Palit. DrMOS забезпечує низьку шумність і ефективне зниження тепловиділення в важко навантажених ланцюгах живлення.

Характеристики Відеокарта Palit GF RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X GameRock OC (NED308TT19KB-1020G)