Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Стаціонарний підсилювач для навушників Sennheiser GSX 1000

Код: 39470
Артикул: 506527
Повідомити, коли з'явиться

Огляд Sennheiser GSX 1000

Підсилювач для навушників SENNHEISER GSX 1000

Аудіокоректор GSX 1000 з стереофонічним процесором обробки звуку Sennheiser (технологія Binaural Rendering Engine) призначений в першу чергу для геймерів. Інноваційний алгоритм об'ємного звучання 7.1 Virtual Surround розроблений з урахуванням вимог сучасного професійного геймінгу. Відчуйте новий рівень об'ємного звуку.

  • Стильний і міцний
  • Оснащений спеціальним чипом ЦАП
  • Інтуїтивно зрозуміле управління звуком
  • Максимальне занурення у віртуальну реальність з 7,1

Вдосконалений об'ємний звук

Створений спеціально для роботи з ігровими додатками, аудіокоректор GSX 1 000 оснащений стереофонічним процесором обробки звуку. Інноваційний алгоритм об'ємного звучання 7.1 Virtual Surround розроблений з урахуванням вимог сучасного професійного геймінга. Відчуйте новий рівень об'ємного звуку. Аудіокоректор GSX 1000 працює як з ПК, так і з Mac.

Можливість швидко налаштувати звук

Виконаний в стильному і міцному корпусі, GSX 1000 забезпечений інтуїтивно зрозумілою сенсорною LED-панеллю і алюмінієвим кільцем, за допомогою якого можна швидко і просто відрегулювати гучність звуку, буквально одним дотиком пальця. Додаткові драйвери не потрібні. Тому з GSX 1000 вам не потрібно буде кожен раз виходити з гри, щоб змінити аудіопараметри. Крім того, модель дозволяє зберігати до 4 варіантів власних налаштувань.

SENNHEISER GSX тисячу

Винятковий обсяг

GSX 1000 з виділеним цифро-аналоговим перетворювачем, для якого не потрібні додаткові драйвери, створений для того, щоб надовго стати надійною основою вашого ігрового звуку. Більш того, підсилювач дозволяє з високою точністю налаштовувати не тільки звук в грі, але і звук ігрового зв'язку, для цього у GSX 1000 передбачені окремі входи і панелі управління. Крім еквалайзера з широким діапазоном налаштувань з GSX 1000 ви також можете налаштовувати рівні реверберації, для більш точного і повного відчуття різного роду фізичних просторів в ході гри.

Інтуїтивно зрозуміле управління

Коли підсилювач не використовується, його червоно-чорний дисплей поступово загасає, щоб не відволікати вас від геймплея, і знову спалахує, як тільки ваша рука виявляється поруч. Функція Sidetone дозволяє швидко змінювати рівні гучності мікрофона і регулювати звучання власного голосу в ігровому чаті. З GSX 1000 також зручно перемикатися між ігровою гарнітурою і динаміками без необхідності постійно пере підключати кабелі.

SENNHEISER GSX тисячу

Характеристики Стаціонарний підсилювач для навушників Sennheiser GSX 1000

Гарантія та виробник

Бренд

Sennheiser

Гарантія

24 мес міс
Можливості підключення та відтворення

Вхід

mini-Jack (3.5 мм)

Вихід

mini-Jack (3.5 мм)
Загальні параметри

Тип пристрою

Підсилювач для навушників
Технічні властивості

Колір

Чорний

Тип товару

Підсилювач для навушників/ЦАП