Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Навушники з мікрофоном Sennheiser EPOS H6PRO Open Racing Green (1000970)

Написати відгук
Написати відгук
Код: 07041
Артикул: 1000970
Повідомити, коли з'явиться

Характеристики Sennheiser H6PRO Open

Пиловологозахист
Немає
Вага
0.322 кг
Опір
28 Ом
Наявність регулятора гучності
Так
Довжина кабеля
2 м
Всі характеристики

Інші товари бренду Sennheiser

Огляд Sennheiser H6PRO Open

banner
Навушники з мікрофоном Sennheiser EPOS H6PRO Open Racing Green (1000970)
Чистий і природний звук, фантастично широка звукова сцена та просто неймовірний рівень якості та реалізму в усьому, що стосується відтворення ігрової аудіоатмосфери - елегантна й легка Epos H6PRO зі знімним тримачем мікрофона оптимально підходить для гри у тихому оточенні (або коли потрібно добре чути, що відбувається навколо) і дає змогу грати з винятковим комфортом як завгодно довго і на будь-який ігровій платформі.
  • Навушники з відкритим акустичним оформленням;
  • Максимально природний звук у грі та в ігровому ефірі;
  • Нова полегшена конструкція;
  • Фірмова акустична система Epos;
  • Тримач мікрофона вдосконаленої конструкції;
  • Мікрофон знімний;
Новий рівень досконалості справжнього об'ємного звуку
У новій відкритій ігровій гарнітурі Epos H6PRO гармонійно поєднуються чудовий звук та найвищий комфорт. Навушники з фірмовими високотехнологічними перетворювачами й відкритим акустичним оформленням забезпечують природність звучання гри, а полегшена конструкція із розширеним оголів'ям і поліпшеною системою розподілу навантаження якнайкраще сприяє тому, щоб у H6PRO було завжди однаково зручно, навіть коли грати набагато довше, аніж зазвичай.
descr img
Оптимальні ергономіка, вага й комфорт
Грати довше? Набагато довше? У Epos H6PRO грати можна як завгодно довго і без найменшого дискомфорту. Мікрофон на подовженому знімному тримачі налаштовується швидко й просто, широке і м'яке оголів'я зручно регулюється, навушники мають ергономічні накладки з наповнювачем з м'якого полімеру з ефектом пам'яті, а 2-осьові шарніри чітко фіксують їх під оптимальним кутом, завдяки чому гарнітура миттєво адаптується до індивідуальної анатомії обличчя і ніколи не втомлює.
descr img
Аудіо з неперевершеною якістю
Відкрита ігрова гарнітура Epos H6PRO оснащена найкращими на сьогодні перетворювачами, котрі відтворюють навіть найскладніше аудіо у всій його повноті, дуже чисто, точно і з граничним рівнем деталізації. А відкрита акустична конструкція, окрім того, що забезпечує максимальну відкритість і масштабність звучання, також краще пропускає повітря всередину навушників, а значить у H6PRO не буде жарко навіть у запалі найсуворіших ігрових баталій.
descr img
Мікрофон точний, зручний і ... знімний
Щоб швидко відключити мікрофон (вийти з ігрового ефіру), досить просто підняти тримач вертикально вгору. У цієї гарнітури тримач мікрофона розташований під оптимальним для захоплення голосу кутом. При цьому сам тримач на чашці навушника кріпиться магнітом, тому його можна легко зняти (скажімо, коли є зовнішній мікрофон), а роз'єм закрити спеціальною кришечкою (вона теж передбачена у комплекті постачання).
descr img
Сумісність з усіма популярними ігровими платформами
Модель Epos H6PRO комплектується набором кабелів для підключення до всіх сучасних ігрових платформ, включаючи смартфони та планшети, Windows-ПК і софтфони, Mac і MacBook, ігрові консолі PS5 і PS4, Xbox One та Xbox Series X, Nintendo Switch. Плюс до цього, H6PRO також без проблем підключається до фірмової GSX 300 і до інших саунд-карт Epos.
descr img
Граємо з комфортом стільки, скільки треба
Завдяки полегшеній конструкції й вдосконаленому оголів'ю гарнітура і виглядає елегантніше, і грати у ній зручніше, особливо, коли грати набагато довше, аніж зазвичай. 2-осьові шарніри м'яко й чітко фіксують навушники під оптимальним кутом, даючи їм змогу миттєво адаптуватися до форми обличчя, плюс, ефективніше розподіляти тиск по більшій площі допомагають об'ємні накладки амбушур з новим полімерним наповнювачем з ефектом пам'яті. Саме тому у H6PRO грати і простіше, і приємніше.
descr img
Покращений мікрофон з функцією миттєвого вимкнення
Мікрофон гарнітури розташований на подовженому тримачі та зорієнтований під оптимальним для захоплення голосу кутом. А щоб миттєво вимкнути мікрофон, потрібно просто підняти тримач вертикально вгору.
descr img
Об'ємний високоякісний звук
Завдяки відкритій акустичній конструкції навушники вибудовують фантастично широку звукову сцену і відтворюють аудіоатмосферу гри з неймовірними реалізмом та деталізацією. У цій гарнітурі ви також прекрасно чуєте все, що відбувається навколо, а також власний голос без жодних хитрих систем перевірки. А оскільки відкриті амбушури краще пропускають повітря, то в ході гри у цій гарнітурі ще й не так жарко, як, наприклад, у закритих навушниках.
descr img
Мультиплатформенна сумісність
Гарнітура однаково якісно працює зі смартфонами й планшетами, з Windows-ПК та софт-фонами, з Mac і MacBook, з ігровими консолями PS5 і PS4, Xbox One і Xbox Series X і з Nintendo Switch, а також із зовнішніми саунд-картами, зокрема з фірмовою GSX 300.
descr img
Проста й інтуїтивно зрозуміла система регулювання гучності
Регулятор вбудований просто у правий навушник, тому рівень гучності звуку відрегулювати можна будь-коли одним простим рухом.
descr img
Мікрофон можна зняти разом з тримачем
Дуже зручно. Ідеальне рішення для стримерів, котрі, як правило, грають і коментують гру, користуючись окремим зовнішнім мікрофоном.
descr img
Налаштування мікрофонів для продуктивності, якості та універсальності
Неперевершена якість роботи мікрофона є основою дизайну EPOS – забезпечення високоякісного звуку для кришталево чистого голосу.
descr img

Характеристики Навушники з мікрофоном Sennheiser EPOS H6PRO Open Racing Green (1000970)

Загальні параметри

Тип навушників

Накладні, Повнорозмірні

Тип випромінювача

Динамічний

Призначення

Геймерські

Наявність активного шумозаглушення

Ні

Форма штекера

L-подібний

Наявність гарнітури

Так

Тип підключення

Проводове

Кабель

Односторонній

Підтримка HI-RES звуку

Ні

Тип мікрофону

Регульований

Тип кабелю

Круглий, З'ємний

Матеріал амбушюр

Шкірзам

Наявність регулятора гучності

Так

Мінімальна частота, що відтворюється

20 Гц

Максимальна частота, що відтворюється

20 кГц

Матеріал корпусу

Метал, Пластик

Пиловологозахист

Немає

Стандарт пиловологозахисту

Немає

Тип кріплення

Оголівя

Акустичне оформлення

Відкритого типу

Інтерфейс проводного підключення

mini-jack (3,5 мм)

Складна конструкція

Ні

Чаші навушників

Овальні

Опір

28 Ом

Особливості

Регульоване наголів'я, З регулятором гучності, Знімний кабель
Гарантія та виробник

Гарантія

24 міс

Бренд

Sennheiser

Країна реєстрації бренду

Німеччина

Країна виробник товару

Китай
Основні характеристики

Тип товару

Навушники
Габарити, комплектація, колір

Колір

Зелений

Комплектація

Ігрова гарнітура Epos H6PRO, Кабель GSA 30 для підключення до ПК, Кабель GSA 30 для підключення до ігрових консолей, 2 захисні кришечки H6PRO, Посібник користувача швидкого підключення гарнітури, Посібник користувача з безпечної експлуатації гарнітури

Вага

0.322 кг
Додаткові функції

Додатково

М'яке оголов'я, Регулятор гучності, Зємний мікрофон
Автономність і живлення

Довжина кабеля

2 м