Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Ноутбук ASUS ExpertBook B9 B9400CEA-KC0613R (90NX0SX1-M07330)

Написати відгук
Код: 79214
Артикул: 90NX0SX1-M07330
Повідомити, коли з'явиться

Характеристики Asus ExpertBook B9

Діагональ дисплея
14 "
Вага
1.49 кг
Модель процесора
Intel Core i5 1135G7
Загальний об'єм оперативної пам'яті
16 ГБ
Кількість ядер процесора
4
Об'єм SSD
1000 ГБ
Операційна система
Windows 10
Відеокарта
Intel Iris Xe Graphics
Всі характеристики

Інші товари бренду Asus

Asus
Asus

Огляд Asus ExpertBook B9

banner
Ноутбук ASUS ExpertBook B9
ASUS ExpertBook B9 - сучасний ноутбук для бізнес-користувачів. Його корпус з мінімалістичним дизайном вивірений у кожній деталі для досягнення максимальної легкості та необхідної для мобільного пристрою міцності. Ноутбук може похвалитися приголомшливою автономністю та великою кількістю технологій, спрямованих на підвищення ефективності роботи.
  • Сучасний та стильний дизайн
  • Легка та продумана конструкція
  • Потужний процесор від Intel
  • Яскравий та чіткий дисплей
Легка, мобільна конструкція
Корпус ноутбука ExpertBook B9 виготовлений з міцного, але легкого магнієво-літієвого сплаву, тому його маса складає всього 880 грам. Завдяки тонкій рамці 14-дюймовий екран пристрою поміщений у корпус, що відповідає за розміром типовим 13-дюймовим моделям. 
descr img
Сама досконалість
Магній-літієвий сплав, який застосовується в новітній моделі ExpertBook B9, поєднує міцність з легкістю. Важить на 16 відсотків менше і приваблива обробка поверхні корпусу – це результат складного виробничого процесу для кращого вигляду.
descr img
Міцний корпус
Корпус ноутбука ExpertBook B9 виготовляється із цільної алюмінієвої металевої. Чітко окреслена кришка та складна форма поверхні навколо клавіатури – результат високоточної обробки та якості.
descr img
Створює враження
ExpertBook B9 відповідає останнім тенденціям дизайну та вражає з першого погляду. Космічно чорне оздоблення надихнуте кольором нічного неба і переливається на світі відтінками зеленого та червоного, роблячи ноутбук привабливішим.
descr img
Працюйте комфортно
Незважаючи на свою компактність, ноутбук ExpertBook B9 готовий до великих обсягів роботи. За його високу продуктивність відповідає процесор Intel Core 11 покоління з графічним ядром Iris Xе, а бездротовий модуль Wi-Fi 6 забезпечує швидкісне підключення до мережі. Пара твердотільних накопичувачів об'ємом до 2 ТБ є швидким і містким сховищем для файлів.
descr img
Підтримка RAID
Технологія RAID дозволяє об'єднувати кілька накопичувачів у єдину підсистему. ExpertBook B9 підтримує два варіанти RAID-масивів: рівнів 0 і 1. У першому випадку дані розподіляються рівномірно по двох накопичувачах, що дозволяє двократно збільшити швидкість доступу до них. У варіанті RAID 1 кожен накопичувач зберігає копії даних, що забезпечить збереження даних у разі поломки одного із накопичувачів.
descr img
У пріоритеті – швидкість
У ExpertBook B9 встановлюються твердотільні накопичувачі з інтерфейсом PCIe 3.0 x4. Крім прискореного завантаження операційної системи та програм вони можуть похвалитися абсолютно безшумною роботою за рахунок відсутності в їх конструкції деталей, що рухаються.
descr img
Автономна робота та швидка зарядка
ExpertBook B9 ніколи не підведе вас під час тривалого робочого дня завдяки акумулятору високої ємності та технології енергозбереження PSR. При цьому зарядка не забере багато часу. Спеціальна технологія забезпечить зарядку акумулятора від 0 до 60 відсотків всього за 39 хвилин.
descr img
Технологія PSR
Технологія PSR використовує спеціальну пам'ять, вбудовану в РК-дисплей, при виведенні на екран статичного зображення, що дозволяє відключити відеокарту і заощадити електроенергію. Це сприяє суттєвому збільшенню часу автономної роботи ноутбука.
descr img
Підключення різної периферії
Ноутбук ExpertBook B9 має повноцінний комплект інтерфейсів, що включає Thunderbolt 4 (40 Гбіт/с, підтримка двох дисплеїв формату 4K, прискорена зарядка), USB Type-A і відеовихід HDMI. Також є можливість підключення до провідних мереж з індивідуальною MAC-адресою – зручно для адміністрування пристрою в межах корпоративної інфраструктури.
descr img
Захист військового стандарту
ExpertBook поєднує в собі витончений дизайн із комплексною надійністю військового стандарту та якістю виготовлення. Посилена конструкція забезпечує надійне рішення, призначене для широкого спектра потреб та середовищ. Ці дев'ять спеціальних тестів перевіряють надійну роботу в суворих умовах довкілля, включаючи екстремальні висоти, температуру та вологість, а також випробування на фізичну вібрацію та удари.
descr img
Оптимізація звуку
Аудіосистеми ExpertBook максимально налаштовані для забезпечення найкращої якості звуку та зв'язку. В акустичному центрі, який відповідає стандарту ISO-7779, інженери ASUS проводять всебічне тестування та налаштування, щоб звести до мінімуму шум від вентиляторів та інших компонентів.
descr img
Усунення шумів за допомогою ІІ
Ноутбук ExpertBook B9 підтримує технологію інтелектуального шумоподавлення, що підвищує якість голосового зв'язку. Заснована на штучному інтелекті з машинним навчанням, вона покращує як вихідний, і вхідний аудіосигнал, фільтруючи сторонні звуки.
descr img
Інтелектуальне шумозаглушення
У режимі Single-Presenter від сторонніх шумів «очищується» голос людини, що знаходиться безпосередньо перед ноутбуком, а в режимі Multi-Presenter – різні голоси за різними напрямками, що буде корисним під час групових конференцій. Функція Speaker аналогічно усуває шуми і виділяє голос з аудіопотоку, щоб користувач ноутбука чув своїх співрозмовників.
descr img
Швидкий доступ до відео
ExpertBook B9 пропонує гарячі клавіші для швидкої активації технології інтелектуального шумоподавлення та відключення мікрофона. 
descr img
Реалістичний звук
Аудіосистема ноутбука ExpertBook B9 – це чотири мікрофони дальньої дії, інтелектуальний підсилювач та динаміки із сертифікацією Harman and Kardon. 
descr img
Блокування AdaptiveLock
Розблокування ноутбука ExpertBook B9 здійснюється гранично швидко та зручно – використовуючи сенсор наближення та вбудовану інфрачервону камеру, пристрій розпізнає користувача в обличчя, дозволяючи приступити до роботи без введення пароля. Коли користувач відійде від ноутбука, автоматично заблокує операційну систему, щоб забезпечити безпеку конфіденційних даних.
descr img
ASUS NumberPad
ASUS NumberPad – це тачпад, з'єднаний із цифровим клавіатурним блоком. Достатньо одного торкання піктограми NumberPad у правому верхньому куті тачпада – і на ньому з'являться клавіші для введення чисел, причому їхню яскравість можна регулювати натисканням на піктограму у верхньому лівому кутку.
descr img
Приємне підсвічування
Завдяки клавіатурі з підсвічуванням ноутбука можна з комфортом користуватися навіть у повній темряві. Відчуйте максимальний комфорт для роботи.
descr img
Вологозахист
Водостійка клавіатура здатна витримати вологу до 66 см/куб рідини, тому випадкові бризки їй не страшні. Просто приберіть із неї рідину, протріть і висушіть пристрій і продовжуйте ним користуватися!
descr img
Продумана конструкція
У ExpertBook B9 використовується інноваційний шарнір ErgoLift, завдяки якому під час відкриття екрану клавіатура автоматично піднімається під невеликим кутом, забезпечуючи комфортне положення рук користувача.
descr img
Функціональні клавіші
Запис знімка екрана, активація веб-камери, запуск програми MyASUS – всі ці дії можна швидко виконати за допомогою функціональних клавіш для підвищення Вашої продуктивності.
descr img
Чудове зображення
Безрамковий 14-дюймовий дисплей NanoEdge, яким оснащується ноутбук ExpertBook B9, видає чарівне зображення. Для ефективної протидії відблиску від яскравих джерел світла в ноутбуці використовується матовий екран.
descr img
Віртуальний помічник
Alexa – система голосового управління, за допомогою якої можна планувати зустрічі, читати електронну програму складати маршрути поїздок і навіть замовляти таксі. Просто озвучте потрібну команду - і ваша віртуальна помічниця миттєво відгукнеться.
descr img
Передача даних
Щоб надіслати збережений файл зі смартфона на комп'ютер, просто натисніть на екран. Також файли можна миттєво передавати: з комп'ютера на мобільний пристрій.
descr img
Обмін URL даних
Натисніть на іконку "Поділитися" та виберіть MyASUS. Посилання на веб-сторінку, відкриту на комп'ютері, миттєво відкрито на мобільному пристрої.
descr img
Дзвінки через ноутбук
Зателефонувати або відповісти на телефонний дзвінок можна прямо з комп'ютера завдяки чіткій та повній синхронізації.
descr img
Удаленный доступ
Працюючи поза офісом, ви зможете легко отримати доступ до потрібних файлів віддалено з мобільного пристрою для максимальної продуктивності під час робочого процесу.
descr img
Дублювання екрану
Функція дублювання екрану – завдяки ній ви зможете робити все на своєму смартфоні за допомогою ноутбука для максимального комфорту.
descr img
Збільшення дисплея
Розширте екран ноутбука на мобільний пристрій, що дозволить відображати зображення, відеоролики або документи. У цьому випадку можна одночасно відкрити дві версії одного файлу або, наприклад, переглядати зображення на екрані ноутбука, а на екрані смартфона – текстові описи.
descr img
Захист бізнесу
Ноутбуки ASUS комерційної серії оснащені повноцінними засобами прошивки даних. Підтвердженням є сертифікат безпеки Windows Secured-core PC, який отримав модель ExpertBook B9.
descr img
Шторка веб-камери
Веб-камера ExpertBook B9 оснащена спеціальною шторкою для захисту від несподіваного включення веб-камери під час спілкування.
descr img
Сканер відбитка пальця
У ноутбуку Asus вбудована технологія атомізації відбитка пальця, для максимально швидкого та ефективного розблокування ноутбука.
descr img
Централізоване управління
Для зручного керування комп'ютерами комерційної серії ASUS пропонує повноцінні програмні рішення, які допоможуть заощадити час та кошти під час виконання різних завдань.
descr img
Турбота про довкілля
За рахунок енергоефективності ноутбук ExpertBook B9 поєднує високу екологічність, підтверджену сертифікатами EPEAT Gold та Energy Star 7.1.
descr img
MyASUS
Дозволяє звернутися до служби техпідтримки, отримати доступ до програм користувача та багато іншого.
descr img

Характеристики Ноутбук ASUS ExpertBook B9 B9400CEA-KC0613R (90NX0SX1-M07330)

Габарити, комплектація, колір

Вага

1.49 кг

Комплектація

Ноутбук, Адаптер живлення, Документація

Розміри

203 х 320 х 149 мм
Процесор

Максимальна тактова частота

4.2 ГГц

Виробник процесора

Intel

Модель процесора

Intel Core i5 1135G7

Сімейство процесорів

Intel Core i5

Кількість ядер процесора

4

Номінальна тактова частота

4.2 ГГц
Гарантія та виробник

Гарантія

36 міс

Бренд

Asus

Країна реєстрації бренду

Тайвань

Країна виробник товару

Китай
Вбудоване додаткове обладнання

Оптичний привід

Відсутній

Вбудований мікрофон

Так

Веб камера

Є

Кардрідер

Немає
Загальні параметри

Операційна система

Windows 10

Матеріал корпусу

Алюміній, Пластик

Безпека

Trusted Platform Module (TPM)

Клас (Ноутбук)

Для роботи, Для навчання
Відеокарта

Відеокарта

Intel Iris Xe Graphics

Тип відеокарти

Інтегрована

Виробник відеокарти

Intel
Технічні властивості

Тип товару

Ноутбук

Колір

Синій
Дисплей

Тип екрану

IPS

Роздільна здатність дисплея

1920 x 1080

Яскравість

400 кд/м2

Сенсорний дісплей

Ні

Покриття екрану

Матове

Діагональ дисплея

14 "

Поворот екрану на 360 °

Ні
Накопичувачі даних

Тип накопичувача

SSD

Об'єм SSD

1000 ГБ
Комунікації

Wi-Fi

802.11ax

Bluetooth

Bluetooth 5.0

3G-модуль

Ні
Порти

DVI

Немає

Кількість портів LAN

Немає

Порт HDMI

Так

Порт Display Port

Немає

Thunderbolt порт

Немає

3.5 мм jack

Так
Оперативна пам'ять

Загальний об'єм оперативної пам'яті

16 ГБ

Тип оперативної пам'яті

LPDDR4X
Зручність використання

Наявність сканера відбитка пальця

Так

Клавіатура

З підсвічуванням
Акумулятор

К-сть комірок акумулятора

3

Тип акумулятора

Li-ion

Енергетична ємність акумулятора

66 Вт·г

Батарея

Незнімна
Функціональні особливості

Порти USB

1 х USB 3.1, 2 х USB Type-C