Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Ноутбук Asus ZenBook 14X OLED UX3404VA-M9023WS Sandstone Beige (90NB1083-M00170)

Написати відгук
Написати відгук
Код: 76172
Артикул: 90NB1083-M00170
Повідомити, коли з'явиться

Характеристики Asus ZenBook 14X OLED

Діагональ дисплея
14.5 "
Вага
1.56 кг
Модель процесора
Intel Core i7 13700H
Загальний об'єм оперативної пам'яті
16 ГБ
Кількість ядер процесора
14
Об'єм SSD
1000 ГБ
Операційна система
Windows 11 Home
Відеокарта
Intel Iris Xe Graphics
Всі характеристики

Інші товари бренду Asus

Asus
Asus

Огляд Asus ZenBook 14X OLED

banner
Ноутбук Asus ZenBook 14X OLED
Тонкий та легкий ноутбук Asus ZenBook 14X OLED пропонується у бежевому варіанті з новим чудовим керамічним покриттям та темно-сірим варіантами. Усередині він містить один із новітніх процесорів 13-го покоління Intel Core, 32 ГБ оперативної пам'яті LPDDR5 та SSD-накопичувач PCIe 4.0 об'ємом 1 ТБ. Також у нього є 14,5-дюймовий дисплей OLED HDR з тонкими рамками, відеокарта NVIDIA GeForce 30-ї серії і великий акумулятор 70 Втч.
  • Потужний процесор Intel Core
  • Технологія ASUS IceCool
  • Тривалий час автономної роботи
  • Повний комплект інтерфейсів
  • Камера з ІЧ-сенсором
  • Технология Smart Amplifier
Екологічно чисте покриття
У бежевому варіанті ноутбука Asus ZenBook 14X за найновішим методом нанесено схоже на кераміку покриття твердістю 8H, стійке до втрати кольору, зношування та плям від пальців. У процесі нанесення покриття не використовуються інертні гази, а рівень токсичних викидів дуже малий, алюмінієвий корпус отримує захист при меншій дії на довкілля.
descr img
Компактний, але потужний
Zenbook 14X OLED дає безкомпромісну швидкодію у компактному, тонкому та легкому корпусі, а також акумулятор високої ємності для тривалої автономної роботи.
descr img
Майстер на всі руки
Zenbook 14X OLED робить будь-яке завдання простим завдяки багатозадачній потужності процесора Intel Core 13-го покоління, 32 ГБ оперативної пам'яті та відеокарті NVIDIA GeForce 30-ї серії. Надшвидкий твердотільний накопичувач PCIe 4.0 x4 забезпечує блискавичну роботу, а найсучасніша технологія Wi-Fi 6E (802.11ax) уможливлює гігабітний бездротовий зв'язок.
descr img
Сертифікація ASUS WiFi Master
Zenbook 14X OLED оснащений бездротовим модулем нового високошвидкісного стандарту Wi-Fi 6E, доповненим ексклюзивними технологіями для тонкого налаштування параметрів Wi-Fi та програмними функціями, які допомагають забезпечити максимальну швидкість, стабільність та покриття, необхідні для роботи.
descr img
Графічна потужність
Дискретна відеокарта NVIDIA GeForce 30-тої серії в ноутбуці Zenbook 14X OLED має досить високу продуктивність, щоб легко працювати з графікою і займатися відеомонтажем.
descr img
ASUS IceCool
Система охолодження ASUS IceCool дає повний контроль за балансом між продуктивністю і гучністю вентиляторів. У режимі високої продуктивності вентилятори переходять на максимальну швидкість, щоб процесор міг працювати з високою продуктивністю. Тихий режим забезпечує максимальне енергозбереження та низький рівень шуму, а стандартний оптимізує всі параметри звичайних щоденних дій.
descr img
Перемикання режимів комбінацією клавіш
Щоб швидко змінити режим роботи вентиляторів, просто натисніть клавіші Fn + F.
  • Висока продуктивність - максимальна швидкість та посилене охолодження для важких навантажень
  • Стандартний режим - охолодження та енергоспоживання під звичайні повсякденні завдання
  • Тихий режим - енергозбереження у поєднанні з низьким рівнем шуму
descr img
Реалістичні кольори
Ноутбук Asus ZenBook 14X OLED має найкращий у своєму класі колірне охоплення. Він відтворює кольори з високою точністю візуальних ефектів, ZenBook 14X ідеальний для вирішення професійних та креативних завдань, а також для будь-кого, хто бажає отримати найкращу точність відтворення кольорів.
descr img
Точність кольору професійного рівня
Ноутбук Asus ZenBook 14X OLED надає надзвичайно деталізоване та реалістичне зображення зі 100 відсотковою кольоровою гамою DCI-P3. Це означає, що кольори виглядають більш насиченими на дисплеї. Ідеально підходить для об'єктів із інтенсивними кольорами.
descr img
Точность в каждом оттенке
Коректна передача кольору важлива не тільки для дизайнерів, але і для багатьох інших користувачів різної сфери діяльності. OLED-дисплеї з сертифікацією PANTONE Validated гарантують відображення кожного відтінку.
descr img
Захист здоров'я дітей
Дослідження показали, що при попаданні на очі синього світла, для дітей він завдає більше шкоди, ніж дорослим. З OLED-дисплеями у пристроях ASUS – кількість синього світіння зменшено до мінімуму.
descr img
Рівень яскравості на OLED-дисплеях сприймається значно вищим
Ноутбуки Asus ZenBook 14X OLED гарантують високу точність передачі кольору при будь-якому рівні освітлення. Можна вільно регулювати яскравість екрану так, щоб вона відповідала навколишньому освітленню: ви все одно зможете насолоджуватися надзвичайно насиченими кольорами.
descr img
Чітка контрастність
Пікселі OLED складаються з трьох субпікселів, кожен із яких випромінює світло: дисплей Full HD має 2073600 пікселів. Це означає, що він має 6 220 800 субпікселів із самогенерованим свіченням у порівнянні з кількома десятками світлодіодів підсвічування на РК-дисплеї Full HD. Під час показу чорного кольору на дисплеї OLED піксель просто вимикається, щоб створити ідеально чорний колір. Це дозволяє отримати дуже чіткі зображення навіть у темних епізодах.
descr img
Захист OLED-дисплея
У ноутбуках ASUS OLED реалізовано ексклюзивну захисну функцію OLED Care. Якщо на OLED-екран протягом тривалого часу виводиться одне й те саме висококонтрастне статичне зображення, може виявитися ефект вигоряння. Щоб уникнути цього, на ноутбуці ASUS після 30 хвилин простою запускається спеціальна заставка, що забезпечує рівномірну роботу всіх пікселів.
descr img
Динамічна чіткість при частоті 120 Гц
OLED-дисплей із частотою оновлення 120 Гц та час відгуку 0,2 мс відтворює неймовірно плавне та чітке зображення. OLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц і часом відгуку 0,2 мс швидше за РК-дисплей IPS 165 Гц/3 мс, тому в ньому практично відсутній ореол по об'єктах, що рухаються. Простіше кажучи, навіть найдинамічніше зображення є плавним та чітким як ніколи.
descr img
Технологія ASUS Splendid
Інтегрована програма ASUS Splendid дозволяє швидко та легко перемикатися між кольоровими гамами, які краще підходять для різних програм чи ігор. Вибирайте між насиченими оригінальними кольорами, sRGB для перегляду сайтів, DCI-P3 для фільмів та Display P3 для неймовірно реалістичних кольорів.
descr img
Захисне скло Corning Gorilla Glass
Скло CorningGorillaGlass NBT пройшло суворі тестування, що підтверджують його якість і причетність порівняно зі склом минулого покоління. Показники міцності та стійкості до подряпин цього скла значно перевершують показники традиційного скла, тому воно більш стійке до дії при смарт-управлінні або стилусом.
descr img
Досить на цілий день
З Zenbook 14X OLED ви не залежатимете від розетки. Акумулятор 70 Втч дозволить продуктивно працювати протягом усього робочого дня, а завдяки технології швидкого заряджання не потрібно багато часу, щоб зарядити акумулятор.
descr img
Універсальна зарядка
Ноутбук Zenbook 14X OLED підтримує технологію зарядки USB-C Easy Charge: це означає, що він сумісний з різними зарядними пристроями стандарту USB-C, розрахованими на напругу від 5 до 20В. Прискорена зарядка буде здійснюватися при використанні пристрою з сертифікацією Power Delivery, зокрема за допомогою 100-ватного заряджання з комплекту поставки ноутбука. У мобільних умовах можна буде легко зарядитись від портативних зарядних пристроїв або зовнішніх акумуляторів.
descr img
Зручне підключення периферії
Ноутбук Zenbook 14X OLED укомплектований усіма портами, необхідні для легкого підключення пристроїв та периферійного обладнання. Найсучасніші швидкісні порти Thunderbolt 4 у вигляді роз'ємів USB-C підтримують швидку зарядку, дозволяють підключати зовнішні дисплеї 4K UHD і передавати дані зі швидкістю до 40 Гбіт/с, а крім того, ноутбук оснащений виходом HDMI і портом USB 3.2 Gen 2 TypeA . Для зв'язку та підключення звукового обладнання передбачено зручний комбінований аудіороз'єм 3.5мм.
descr img
Миттєва готовність
На ноутбуці Zenbook 14X OLED передбачено два порти Thunderbolt 4 у вигляді роз'ємів USB-C. Вони підтримують стандарт USB-C Power Delivery та забезпечують обмін даними на швидкості до 40 Гбіт/с. За допомогою портів Thunderbolt 4 і HDMI 2.1 до ноутбука Zenbook 14X OLED також можна підключити максимум чотири дисплеї.
descr img
Насолода звуком
Ноутбук Asus ZenBook 14X OLED оснащений незрівнянною аудіосистемою, сертифікованою Harman Kardon. Стереодинаміки ноутбука видають кришталево чисте звучання, до того ж, аудіосистема з підтримкою технології Dolby Atmos дозволить вам поринути в атмосферу улюблених розваг: музика, фільми та ігри стануть неймовірно реалістичним світом.
descr img
Dolby Atmos
Звук у форматі Dolby Atmos динамічно змінюється у просторі та може звучати зверху, що створює надзвичайно реалістичний звуковий ландшафт.
descr img
Найкращий звук завжди там, де ви
Наша нова технологія AI Audio працює в тандемі з камерою ASUS AiSense, яка постійно визначає, де ви знаходитесь. Коли ви рухаєтеся, звук від динаміків автоматично коригується.
descr img
Зробіть голосніше
Поєднання інтелектуального підсилювача та технології ASUS Audio Booster дозволяє збільшити гучність звуку до 5,25 разів, щоб отримати потужні музичні відчуття.
descr img
Динамічний звук
Двоканальний інтелектуальний підсилювач із придушенням спотворень обладнаний потужним процесором цифрової обробки сигналів, що оберігає чутливі звукові котушки динаміків від пошкоджень. Звук, який ви записуєте чи слухаєте у своїх відео, фільмах чи іграх, ще ніколи не звучав так добре!
descr img
Ефекти камери ASUS AiSense
Камера ASUS AiSense забезпечує високу якість відеодзвінків та робить все, щоб ви виглядали у найкращому світлі під час відео-конференцій.
descr img
Інтелектуальне шумозаглушення
Функція ASUS AI Noise-Canceling Microphone у програмному центрі MyASUS відфільтровує навколишні шуми, щоб чітко чути Ваших співрозмовників.
descr img
Чітке звучання голосу
Режим відеодзвінка з кількома співрозмовниками відфільтровує шум фону та одночасно ідентифікує багато голосів з усіх боків та відстаней, щоб кожен голос був чітко чутний.
descr img
Ідеальна яскравість та відтінки за будь-яких умов
Параметри дисплея автоматично адаптуються під навколишнє освітлення, тому зображення на екрані ноутбука завжди буде якісним – що на сонці, що у темній кімнаті. Вбудований сенсор кольору визначає рівень зовнішнього освітлення та автоматично регулює яскравість та колірну температуру екрану для забезпечення найкращої якості зображення.
descr img
Безпека інформації на екрані
Adaptive Dimming – це функція, яка допомагає захищати інформацію на екрані від сторонніх очей. Камера ASUS AiSense стежить за напрямом очей. Коли ви відвертаєтеся – наприклад, щоб щось сказати – ноутбук затемняє екран, доки ви не повернетесь до нього. Це також допомагає продовжити термін роботи дисплея OLED.
descr img
Інтервал між кнопками 19,05 мм
Повнорозмірні кнопки розміщені з інтервалом 19,05 мм – як на клавіатурі ПК – друкувати на клавіатурі буде дуже комфортабельною і точно.
descr img
Увігнута поверхня клавіш – на глибину 0,2 мм
Поглиблення на ковпачках клавіш спроектовані таким чином, щоб форма клавіш відповідала формі кінчиків пальців: така форма ніжно спрямовує палець до ідеальної точки контакту з клавішею.
descr img
Великий хід клавіш – 1,4 мм
Великий хід клавіш – 1,4 мм дозволяє друкувати, не докладаючи надмірних зусиль. А спеціально розроблений гумовий ковпачок ASUS гарантує, що тактильна віддача та зусилля, з яким ви натискаєте на кнопку, буде саме такою, як потрібно для підтримки гарної швидкості друкування.
descr img
Виступ верхівки клавіші на 0,1 мм
При повному натисканні на клавіатурі ErgoSense клавіші не занурюються нижче рівня клавіатурної дошки. Верхівки клавіш залишаються виступати на 0,1 мм над поверхнею, що робить друк комфортним та ергономічним.
descr img
Надзвичайно гладка поверхня
Гідробічне покриття, яке наноситься на тачпад ErgoSense, має великий крайовий кут. Це означає, що поверхня плавніше реагує на кожен рух прокручування.
descr img
Стійкий до забруднення тачпад
Ми наносимо на тачпад високотехнологічне покриття, що запобігає появі слідів від пальців, методом осадження з парової фази (PVD): воно надає тачпаду чудову стійкість до зношування, завдяки цьому покриття поверхню дійсно легко чистити. Навіть після того, як ви торкнулися пальцями по тачпаду більше 10 000 разів, тачпад залишатиметься гладким, як новий.
descr img
Суворі випробування міцності за військовими стандартами
Ноутбуки ASUS мають виняткову міцність і відповідають вимогам стандарту MIL-STD-810H. Вони пройшли 12 суворих методів та 26 ретельних процедур тестування, перевершивши вимоги звичайних стандартів. Ці якості, у свою чергу, продовжують термін служби пристроїв, а отже, позитивно впливають на екологію, так що ви можете працювати, подорожувати чи відпочивати, знаючи, що ваш ноутбук ASUS готовий до будь-яких умов.
descr img
Екстремальні випробування
Ноутбуки ASUS проходять низку жорстких кліматичних випробувань, щоб переконатися, що вони можуть вижити у суворих умовах, незалежно від того, включені вони чи вимкнені. Ми нагріваємо їх за температури до 60 градусів за Цельсієм, і приморожуємо до -30 градусів за Цельсієм.
descr img
Тест шуму та звуку
ASUS розробляє та налаштовує всі аудіосистеми ноутбуків Asus ZenBook 14X OLED для досягнення найкращого звуку. ASUS має власну лабораторію для тестування звуку, що відповідає стандарту ISO-7779, де інженери проводять великі тести на шум, щоб звести його до мінімуму.
descr img
Електробезпека
Ноутбуки Asus ZenBook 14X OLED проходять великі випробування на електромагнітні перешкоди для відповідності вимогам норм ЄС щодо електромагнітної сумісності EN55032 та EN55035, а також отримують сертифікати електромагнітних перешкод від сторонніх лабораторій.
descr img
Випробування на електростатичний розряд
Ноутбуки Asus ZenBook 14X OLED мають здатність захисту від електростатичного розряду, що в 1,5 рази перевищує напругу контактів і в 1,25 рази перевищує напругу повітряного розряду відповідно до норм ЄС з електростатичного розряду EN 61000-4-2.
descr img
Тест WiFi-з'єднання
WiFi налаштований для всіх ноутбуків Asus, а деякі моделі також оснащені ASUS WiFi Master, включаючи ексклюзивну технологію, яка оптимізує радіус дії WiFi. WiFi Master забезпечує найшвидшу та надійнішу роботу Wi-Fi на ноутбуці, тому ви можете насолоджуватися надійним з'єднанням та плавною потоковою передачею онлайн-відео високої чіткості.
descr img
MyASUS
На порталі MyASUS можна знайти програми, розроблені компанією ASUS для налаштування, оновлення та оптимізації роботи комп'ютерної системи, а також контакти служби підтримки ASUS. Більш того, через портал MyASUS можна отримати доступ до сер

Характеристики Ноутбук Asus ZenBook 14X OLED UX3404VA-M9023WS Sandstone Beige (90NB1083-M00170)

Порти

3.5 мм jack

Так

DVI

Немає

Thunderbolt порт

2

Кількість портів LAN

Немає

Порт Display Port

Немає

Порт HDMI

Так
Комунікації

3G-модуль

Ні

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax
Акумулятор

Батарея

Незнімна

К-сть комірок акумулятора

3

Тип акумулятора

Li-ion

Енергетична ємність акумулятора

70 Вт·г
Загальні параметри

Безпека

Сканер відбитків пальців (fingerprint)

Клас (Ноутбук)

Для роботи, Ультрабук, Для навчання

Операційна система

Windows 11 Home
Гарантія та виробник

Бренд

Asus

Гарантія

12 міс

Країна виробник товару

Китай

Країна реєстрації бренду

Тайвань
Вбудоване додаткове обладнання

Веб камера

Є

Вбудований мікрофон

Так

Кардрідер

Немає

Оптичний привід

Відсутній
Габарити, комплектація, колір

Вага

1.56 кг

Комплектація

Ноутбук, Адаптер живлення, Документація

Розміри

225 х 321 х 169 мм
Відеокарта

Відеокарта

Intel Iris Xe Graphics

Виробник відеокарти

Intel

Тип відеокарти

Інтегрована
Дисплей

Діагональ дисплея

14.5 "

Поворот екрану на 360 °

Ні

Покриття екрану

Глянсове

Роздільна здатність дисплея

2880 x 1800

Сенсорний дісплей

Ні

Тип екрану

OLED

Частота оновлення екрану

120 Гц

Яскравість

400 кд/м2
Зручність використання

Клавіатура

З підсвічуванням

Наявність сканера відбитка пальця

Так

Українська розкладка клавіатури

Є
Процесор

Кількість потоків

20

Кількість ядер процесора

14

Максимальна тактова частота

5 ГГц

Модель процесора

Intel Core i7 13700H

Номінальна тактова частота

2.4 ГГц

Виробник процесора

Intel

Сімейство процесорів

Intel Core i7
Накопичувачі даних

Кількість слотів M.2

1

Об'єм SSD

1000 ГБ

Тип накопичувача

SSD
Оперативна пам'ять

Загальний об'єм оперативної пам'яті

16 ГБ

Тип оперативної пам'яті

LPDDR5
Функціональні особливості

Порти USB

1 x USB 3.2 Gen 1, 2 x Thunderbolt 4
Технічні властивості

Тип товару

Ноутбук

Колір

Бежевий