Каталог

0 800 201 865

Оформити замовлення

Пн-Пт: 9:00 - 20:00
Сб-Вс: 10:00 - 19:00

дзвінок безкоштовний (по Україні)

0 800 209 145

Сервісний центр

Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Вс: выходной

Передзвонити мені
RU
UA
Сервіси
08.07.2024 16:25:00
1612
Рекомендації

Найкращі вертикальні пилососи: рейтинг топових моделей 2024

Найкращі вертикальні пилососи: рейтинг топових моделей 2024
Зміст

Вертикальні пилососи мають видовжену тонку конструкцію і призначені для використання у вертикальному положенні. В основі таких моделей — довга трубка з насадкою внизу та двигуном зверху. Ручка теж розміщується біля двигуна. Все це робить їх маневровими та легкими. Вони дозволяють з легкістю прибирати важкодоступні місця та приховані поверхні під ліжками та диванами.

На ринку представлені дротові та бездротові вертикальні пилососи. Дротові живляться від мережі, а бездротові — від акумулятора. Перевага дротового пилососа — це можливість прибирати велику площу. При цьому він обмежений довжиною шнура. натомість бездротовий пилосос набагато маневровніший та зручніший, тому набуває все більшої популярності. Але його робота обмежена місткістю акумулятора. 

З огляду на це, важливо правильно вибрати вертикальний пилосос. Враховуючи різноманіття моделей, спочатку треба відштовхуватись від особливостей вашої оселі та індивідуальної зручності. І вже під них підбирати дизайн та технічні характеристики пилососа.

Как выбрать вертикальный пылесос? Краткая инструкция

Як вибрати вертикальний пилосос? Коротка інструкція

  1. Вирішіть, вам потрібний дротовий чи бездротовий вертикальний пилосос. У першому випадку вибирайте модель з якомога довшим кабелем. У другому — звертайте увагу на місткість акумулятора.

  2. Подивіться на конструкцію. Якщо вам потрібно прибирати у салоні машини, чистити меблі, шафи тощо, одразу вибирайте модель зі знімним ручним пилососом. А щоб не нахилятися під час прибирання під диваном чи кріслами, потрібнен девайс зі складаною центральною трубкою.

  3. Зверніть увагу на вагу девайса. Ніщо не втомлює швидше, ніж важкий пилосос. Легкі пилососи менше шкодять рукам і спині. Це особливо важливо при виборі пилососа для великого будинку.

  4. Шукайте пилосос з ергономічною, легкою ручкою. Вона дозволяє легко маневрувати, не створюючи додаткового навантаження на руки та передпліччя.

  5. Продумайте, які насадки вам потрібні. Для цього враховуйте тип поверхні — тверда підлога, килимове покриття, довговорсовий килим тощо. Найкращі вертикальні пилососи окрім основної щітки комплектуються різноманітними насадками для меблів, оббивки, щілин та важкодоступних місць. 

  6. Порівняйте силу всмоктування. Чим вона вища, тим краще і швидше пилотяг збиратиме сміття. Краще вибирати моделі від 15 000 Па і вище.

  7. Якщо у вас є килими, зверніть увагу на моделі з функцією автоматичного збільшення потужності.

  8. Зверніть увагу на тип фільтрів. Зазвичай сучасні вертикальні пилососи оснащуються HEPA-фільтром, мікрофільтром або обома. 

  9. Перевірте, як легко купити запчастини та аксесуари для пилососа — насадки, HEPA-фільтр тощо. Ось чому важливо купувати техніку в офіційного представника того чи іншого бренду — разом із девайсом ви отримуєте оригінальні запчастини та якісне сервісне обслуговування.

  10. Подивіться на обʼєм пилозбірника.

  11. Якщо ви хочете купити вертикальний миючий пилосос, зверніть увагу і на обʼєм резервуара для води. А також на його розташування — біля насадки чи на центральній трубці. 

  12. Для мийних моделей також важливо, як вони розпилюють воду — на насадку чи на підлогу. А ще — можливість самостійно регулювати інтенсивність подачі води.

  13. Переконайтеся, що в пилотяга зручне управління. Вам має бути зручно дотягуватися до кнопок на корпусі. А якщо в девайса є дисплей, це ще зручніше. На такому екрані ви постійно бачите рівень заряду, вибраний режим, сповіщення про  необхідність витрусити пилозбірник тощо.

  14. Зверніть увагу на наявність системи самоочищення. Деякі моделі здатні витягувати сміття з пилозбірника у мішок на док-станції, а деякі самостійно перуть і сушать мийну насадку. Якщо у вас алергія або ви хочете якомога менше контактувати з пилом і брудом, це ідеальне рішення.

Лучшие вертикальные пылесосы 2024: рейтинг пользователей WO.UA

Найкращі вертикальні пилососи 2024: рейтинг користувачів WO.UA

Топ 3 вертикальних бездротових пилососів

Jimmy H10 PRO Hercules: лучший по балансу параметров

1. Jimmy H10 PRO Hercules: найкращий за балансом параметрів

Jimmy H10 PRO Hercules коштує на знижках 13 999 грн. Він поєднав зручний дизайн, розширену комплектацію та відмінні технічні параметри. У нього є знімний ручний пилосос для прибирання у салоні авто та всіх куточках квартири. А трубка складається для зручного прибирання під меблями. Додайте сюди 8 насадок на всі випадки життя, хорошу автономність та високу силу всмоктування у 26 000 Па — і от він, ідеальний недорогий пилосос для сухого прибирання.

Rowenta RH20C0WO X-Force 9.6 Aqua Allergy: топ для сухой и влажной уборки

2. Rowenta RH20C0WO X-Force 9.6 Aqua Allergy: топ для сухого та вологого прибирання

Rowenta RH20C0WO X-Force 9.6 Aqua Allergy чудово підійде для алергіків. Адже окрім HEPA-фільтра, він оснащений ще й модулем для вологого прибирання. Ви можете одночасно пропилососити та помити підлогу, заощадивши вдвічі більше часу. А потім — зняти ручний пилосос і прибрати будь-де. При цьому конструкція залишається легкою та маневровою, адже центральна трубка теж складається посередині. І на додачу, купити цей миючий пилосос можна усього за 12 022 грн.

Dreame Z10 Station: стильный пылесос с автоматической очисткой

3. Dreame Z10 Station: стильний пилосос з автоматичним очищенням

Dreame Z10 Station для сухого прибирання виглядає дуже солідно завдяки своїй док-станції. Коли ви ставите на неї пилосос, він не тільки заряджається, а й автоматично витрушує контейнер пилозбірника. А вам залишається раз на 90 днів замінити мішок для пилу на станції. До того ж він потужний та укомплектований великою кількістю насадок. На знижках ця модель коштує 17 999 грн.

Топ 3 вертикальних дротових пилососів

Топ 3 вертикальных проводных вертикальных пылесосов

1. Практичний і дешевий пилосос Deerma DX118C

Купити пилосос Deerma DX118C можна за 1 199 грн. За цю вартість ви отримуєте легкий та маневровий девайс із величезним пилозбірником на 1 200 мл. У нього пристойна потужність та необмежений час роботи завдяки живленню від мережі. А 5-метровий шнур дозволяє з комфортом прибиратися навіть у великій кімнаті. До того ж ви можете зняти ручний пилосос та використати додаткові насадки з комплекту.

2. Cecotec Conga PopStar 1500 Animal Duo: багатофункціональний

Cecotec Conga PopStar 1500 Animal Duo за 1 499 грн забезпечує 6-метровий радіус прибирання. У нього є ручний пилосос та насадки для прибирання підлоги, меблів та щілин. Завдяки їм та потужності у 15 000 Вт він чудово справляється навіть із шерстю домашніх тварин. 

3. Shark Anti Hair Wrap S-Flexology HZ500EU

Дротовий пилосос Shark Anti Hair Wrap S-Flexology HZ500EU складається для прибирання під меблями, і знімається з трубки для прибирання у важкодоступних місцях. Модель за ціною 10 299 грн чудово працює на килимах, на твердих підлогах, сходах та стінах. А система проти намотування волосся та набір насадок робить його чудовим вибором для власників домашніх тварин.

Найкращі недорогі вертикальні пилососи

Лучшие недорогие вертикальные пылесосы

1. Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Jalisco

Акумуляторний пилосос Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Jalisco зі знімним блоком та 3 насадками у комплекті коштує 4 499 грн. З ним ви зможете прибирати до 60 хвилин на одному заряді. До того ж під час прибирання він підсвічує сміття блакитними світлодіодами — це набагато краще допомагає виявляти пил.

2. Jimmy JV53 Lite Blue з подвійним циклоном

Бездротовий пилосос Jimmy JV53 Lite Blue за ціною 4 999 грн — напрочуд маневровий та легкий пилосос. При цьому він ефективно збирає найдрібніший пил завдяки подвійному циклону та HEPA-фільтру. А завдяки набору насадок ви зможете почистити підлогу, килими, меблі та салон машини.

3. Dreame U10

Багатофункціональний акумуляторний пилотяг Dreame U10 чудово видаляє сміття різного виду на всіх типах поверхонь. Він буде зручним для прибирання квартири, будинку, салону машини. Простий у збірці та обслуговуванні, цей потужний помічник коштує 6 999 грн.

Топ 3 вертикальні пилососи з вологим прибиранням

Топ 3 вертикальные пылесосы с влажной уборкой

1. Jimmy JV63

Jimmy JV63 компактний та легкий. При цьому ним можна і добре пропилососити із потужністю 20 000 Па, і якісно помити підлогу. Для цього пилосос оснащений великим мийним модулем та великою мікрофібровою насадкою. У стандартному режимі прибирання він витримує до 60 хвилин. Є тут і ролик для килимів, і різноманітні насадки для меблів, оббивки, щілин та зручного прибирання салону авто. Враховуючи вартість у 6 999 грн, це одна з найвигідніших пропозицій для вологого прибирання.

2. Rowenta GZ3039WO X-Combo

Rowenta GZ3039WO X-Combo за 10 187 грн теж працює на одному заряді акумулятора до 1 години. У нього є цікава особливість — зміщений до низу центр ваги: циклонний фільтр з пилозбірником розташовані у нижній частині трубки. Завдяки цьому руки менше втомлюються, коли ви прибираєте з X-Combo.

3. Philips 3000 Series XC3131/01

Philips 3000 Series XC3131/01 — це практичне та недороге рішення для вологого прибирання. Миючий пилосос зі знімним блоком коштує 9 999 грн. В нього досить великий резервуар для води, тож вам не доведеться доливати її надто часто. Насадка для сухого прибирання тут теж є, так що ви зможете прибрати і килими, і тверду підлогу.

Топ-3 вертикальних миючих пилососи

Топ-3 вертикальных моющих пылесосы вертикальных пылесосов

1. Dreame H12 Pro: миючий пилосос із самоочищенням

Dreame H12 Pro призначений для вологого прибирання підлоги. Його резервуар вміщує 700 мл води, мʼяка безбортова насадка збирає весь бруд, а потужний двигун всмоктує його разом із водою. А ще він дозволяє не тільки мити підлогу, а й збирати рідини. Але головне, девайс автоматично очищує насадки та сушить їх гарячим повітрям. Коштує цей пилосос із самоочищенням 17 999 грн.

2. Jimmy HW10 PRO: потужне прибирання + автоматичне очищення

Jimmy HW10 PRO оснащений зручною мийною щіткою без бортів та окремою насадкою для прибирання килимів. З ним ви зможете зробити і сухе, і вологе прибирання, а знявши ручний пилосос — прибрати меблі та важкодоступні куточки. А після прибирання пилосос сам очищує та висушує насадки на док-станції. Багатофункціональний девайс коштує 15 999 грн.

3. Deerma VX96W: недорогий миючий пилосос

Бездротовий мийник підлоги Deerma VX96W за 11 999 грн не просто миє поверхню, а й очищує воду завдяки антибактеріальному покриттю резервуара. Він працює автономно до 30 хвилин і всмоктує бруд із силою 15 000 Па. А рівномірний розподіл ваги та ергономічна ручка дозволяють прибирати з комфортом.

Выводы

Висновки

Вертикальні пилососи — це зручно, практично та компактно. На відміну від звичайних, вони займають менше місця для зберігання та забезпечують кращу маневровість під час прибирання. Вони можуть бути дротовими або бездротовими, залежно від того, що для вас зручніше. Щодо функціональності, то сучасні бездротові моделі не поступаються дротовим за можливостями.

Товари за тематикою:
Бездротовий пилосос Dreame R20
Бездротовий пилосос Dreame R20
6 відгуків
18 999 ₴-2000 ₴
16 999 ₴
Бездротовий пилосос Jimmy H10 PRO Hercules
Бездротовий пилосос Jimmy H10 PRO Hercules
6 відгуків
29 999 ₴-14000 ₴
15 999 ₴
Пилосос Deerma DX115C
Пилосос Deerma DX115C
5 відгуків
1 299 ₴-100 ₴
1 199 ₴
Миючий пилосос Dreame H12 Pro
Миючий пилосос Dreame H12 Pro
8 відгуків
24 999 ₴-9000 ₴
15 999 ₴
Миючий пилосос Dreame M12
Миючий пилосос Dreame M12
7 відгуків
23 999 ₴-7000 ₴
16 999 ₴
Бездротовий пилосос Dreame R10 PRO
Бездротовий пилосос Dreame R10 PRO
14 відгуків
12 999 ₴-3800 ₴
9 199 ₴
Бездротовий пилосос Dreame P10 Pro Gold
Бездротовий пилосос Dreame P10 Pro Gold
13 відгуків
10 999 ₴-1000 ₴
9 999 ₴
Пилосос Deerma DX888
Пилосос Deerma DX888
1 відгук
2 999 ₴-1100 ₴
1 899 ₴
Миючий пилосос Dreame H12 Core
Миючий пилосос Dreame H12 Core
1 відгук
17 999 ₴-5000 ₴
12 999 ₴
Миючий пилосос Deerma VX20W
Миючий пилосос Deerma VX20W
Написати відгук
9 999 ₴-3500 ₴
6 499 ₴
Як обрати електросамокат? Електричний помічник проти заторівПопередня статтяЯк обрати електросамокат? Електричний помічник проти заторівЯкий пилосос вибрати в 2024 роціНаступна статтяЯкий пилосос вибрати в 2024 році
Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 36, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати.

Ще публікації від Марія Горбань

Як вибрати масажерМарія Горбань - 30.08.24РекомендаціїЯк вибрати масажерМасажер – це пристрій, призначений для масажу тіла або окремих його ділянок. Пристрій може мати різну конструкцію та функції. Загалом він призначений для зняття напруги в м'язах, покращення кровообігу, мінімізації болю та для розслаблення. 76 Детальніше

Останні публікації з категорії акумуляторні пилососи

Кращі бездротові пилососи у 2024 роціМарія Горбань - 26.06.24РекомендаціїКращі бездротові пилососи у 2024 роціПрибирати з легкістю та без дротів? Саме для цього створені акумуляторні пилососи, які сьогодні все більше привертають увагу користувачів. Сучасні моделі вже не тільки мають просунуті фішки на кшталт самоочищення, але й можуть гідно конкурувати за рівнем потужності. Але як розібратись та знайти помічника, який не ... 1367 Детальніше

Категорії

Акумуляторні пилососи (7)