Каталог

0 800 201 865

Оформити замовлення

Пн-Пт: 9:00 - 20:00
Сб-Вс: 10:00 - 19:00

дзвінок безкоштовний (по Україні)

0 800 209 145

Сервісний центр

Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Вс: выходной

Передзвонити мені
RU
UA
Сервіси
04.09.2024 16:25:00
192
Рекомендації

Найкращі пилососи до 20 тисяч гривень. Топ-10 моделей

Найкращі пилососи до 20 тисяч гривень. Топ-10 моделей
Зміст

Прибирання в будинку — необхідна процедура, яку важливо проводити кілька разів на тиждень, щоб будинок залишався комфортним та безпечним для життя. Багато хто сприймає прибирання як неприємну рутину і відкладає цей процес до останнього: хтось не любить возитися з важким і громіздким пилососом, комусь некомфортно мити підлогу вручну, хтось просто не любить процес.

А якщо ми скажемо, що більшість сучасної техніки розроблено так, щоб мінімізувати дискомфорт під час прибирання і скоротити час? При цьому інноваційна та функціональна техніка більше не є синонімом слова «дорого».

Пропонуємо до вашої уваги 10 пилососів до 20 000 гривень з найкращими характеристиками.

1.jpg

Ключові характеристики при виборі пилососа

Перш ніж ми перейдемо до нашого рейтингу, хочемо спочатку визначити, які технічні характеристики та можливості важливі при виборі пилососу, оскільки від цього залежатиме результат:

  • Потужність всмоктування — одна з основних характеристик, оскільки вона визначає, наскільки якісно пилосос збиратиме сміття і воду. Оптимальним та найпоширенішим значенням вважається 15 000-20 000 Па. Цього цілком достатньо для якісного прибирання килимів та рівних покриттів на підлозі.

  • Якщо йдеться про дротовий класичний пилосос, його вага безпосередньо впливає на зручність його використання. Легкі моделі простіше піднімати та переміщати по будинку, особливо якщо у вашому будинку кілька поверхів. Компактні пилососи також легко зберігати, якщо у вас обмежений простір, а маневреність важлива для зручного прибирання у важкодоступних місцях, таких як кути, під меблями або на сходах.

  • Інтелектуальні функції. Майже вся сучасна техніка оснащена AI функціями. Це може бути контроль системи, камери, інтеграція в «розумний дім».

  • Час автономної роботи визначає місткість акумулятора. Мінімально зручний для роботи у звичайній квартирі показник – від двох годин автономності, проте якщо у вас великий будинок, краще збільшити це значення до трьох, щоб не перериватись на зарядку у процесі роботи.

Вертикальні пилососи можуть мати як дротову, так і бездротову конфігурацію. Обидва варіанти мають свої плюси та мінуси, тому вибирати потрібно виходячи з ваших звичок та уподобань. Хоча вертикальний акумуляторний пилосос планувався як помічник, а не основна клінінгова техніка, сучасне технологічне оснащення і ємність акумулятора дозволяють використовувати вертикальний пилосос в невеликих будинках і квартирах для повноцінного прибирання.


Пилососи до 20 000 гривень: 10 найкращих моделей

Перейдемо до практичної частини. Розглянемо вертикальні та класичні моделі пилососів різних брендів із кращими характеристиками.

2.1.jpg

Класичний пилосос Deerma TJ200

Звичний нам класичний пилосос Deerma TJ200. Техніка такого типу є у більшості будинків та вважається універсальною. Щоправда, сучасні моделі мають одну важливу особливість: висока функціональність та технологічність поєднується не тільки з прийнятною вартістю, але й з ергономічним та стильним дизайном. Якщо раніше потрібно було шукати, де сховати пилосос, щоб його не було видно, то тепер техніка може легко вписатися навіть у мінімалістичний інтер'єр. Ключові характеристики:

  • Потужність всмоктування 18 000 Па

  • Радіус прибирання до 6 метрів (5-метровий кабель + 1.5-метровий шланг)

  • Пилозбірник можна мити під проточною водою

  • Невелика вага 5 кг

Пилосос має одну важливу особливість. Він може збирати як сухе, так і вологе сміття. Пролитий чай, спагетті чи каша всмоктуються у пилозбірник, не залишаючи брудних слідів. Датчик заповнення сповістить про те, що пилозбірник заповнений і потребує очищення, щоб уникнути попадання пилу у двигун та зниження робочого тиску.

2.2.jpg

Класичний пилосос Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL

Неймовірно стильний Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL з дуже лаконічним та акуратним дизайном. У цій моделі все спрямоване на практичність — довжина шнура, насадки, конфігурація. Такий пилосос стане універсальним помічником із гігієни будинку. Основні характеристики:

  • Потужність всмоктування 20 000 Па

  • Кабель 9 метрів

  • Кріплення для шлангу

  • 3 додаткові щітки

Завдяки тому, що в комплекті з пилососом ви знайдете додаткові щітки, ви зможете зробити повноцінне прибирання. Легким рухом руки пилосос перетворюється на ручну модель, за допомогою якої ви можете прибрати м'які меблі, штори, очистити міжмеблеві щілини.

2.3.jpg

Бездротовий миючий пилосос Jimmy PW11 PRO MAX 4 в 1

Універсальна автономна техніка, яка дозволяє виконувати основний спектр клінінгових завдань по дому. Пилосос обладнаний миючим модулем, складеною конструкцією та потужним акумулятором, який дозволяє прибирати до 80 хвилин без додаткової зарядки. Пристрій може змінювати конфігурацію, щоб дістатися до важкодоступних місць під меблями. Характеристики:

  • Потужність всмоктування 21 000 Па

  • Датчик забрудненості

  • Вбудований дисплей

  • Ємність акумулятор 4600 мАг

Бездротовий вертикальний пилосос Jimmy PW11 PRO MAX 4 в 1 також комплектується станцією самоочищення, яка бере на себе практично всі завдання обслуговування пристрою. Після прибирання достатньо поставити пилосос на станцію та включити функцію самоочищення: щітка почне обертатися на високій швидкості, змиваючи відцентровою силою бруд. Вода фільтрується за допомогою іонів срібла, які знищують до 99% бактерій. Завдяки багатофункціональності та потужній системі фільтрації, Jimmy PW11 PRO MAX 4 в 1 відмінно підходить для прибирання як твердих поверхонь, так і килимових покриттів, ефективно видаляючи бруд, пил та навіть рідкі забруднення.

2.4.jpg

Пилосос Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal

Потужний дротовий пилосос Multicyclonic XL Animal, спеціально розроблений для власників домашніх тварин. Модель оснащена технологією мультициклонної системи фільтрації, яка розділяє пил, що всмоктується, і повітря, підвищуючи потужність всмоктування загалом. Крім того, пилосос комплектується спеціальною насадкою для збирання шерсті тварин з різних поверхонь, яка у поєднанні з високою потужністю робить свою роботу просто бездоганно. Особливості:

  • Сила всмоктування 20 000 Па

  • Довжина кабелю 9 метрів

  • Щітка пилососа з кутом обертання 270 градусів

  • 3 додаткові щітки для різних поверхонь

Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal має особливу систему фільтрації. Такі фільтри називаються HEPA. Система має медичну сертифікацію, оскільки спеціальна будова фільтра затримує 99% дрібних наночастинок. Для власників домашніх тварин — важливий параметр, оскільки шерсть часто містить алергени.

2.5.jpg

Бездротовий пилосос Cecotec Conga Rockstar 6500 Century ErgoWet Animal

Як і попередній варіант, пилосос розроблений спеціально для власників хатніх тварин. При цьому доглядом за улюбленцем функціональність пилососа не обмежується. Розробники та дизайнери постаралися, створивши надзвичайно практичну та продуману модель з великим набором функцій. Головні особливості:

  • Неймовірна потужність всмоктування 30 000 Па

  • 100 хвилин автономної роботи

  • LED-дисплей

  • Підсвічування щітки

Пилосос комплектується спеціальною щіткою, яка не лише збирає шерсть тварин з різних м'яких поверхонь — з її допомогою можна вичісувати собаку або кішку, якщо їхнє хутро потребує такої процедури. Середній рівень шуму дозволяє провести вичісування без стресу для тварин.

Крім цього, за допомогою вертикального пилососа Cecotec Conga Rockstar 6500 Century ErgoWet Animal ви можете легко провести повноцінне прибирання всього будинку. Його автономності буде достатньо для підтримки чистоти навіть у великому будинку, а кілька універсальних насадок у комплекті дозволять прибрати пил зі штор та м'яких меблів.

2.6.jpg

Миючий пилосос Deerma VX20W

Лаконічний за своєю функціональністю, дротовий вертикальний пилосос Deerma VX20W оснащений модулем для вологого прибирання. Такий формат техніки дозволяє проводити як сухе, так і вологе прибирання. При цьому миючий модуль досить потужний, щоб не просто зволожити підлогу, а повноцінно вимити навіть стійкі забруднення. Його особливість — кабельне підключення, яке можна розглядати як перевагу, так і як недолік: кабель обмежує радіус роботи наявністю розетки, але робить вищу загальну потужність, чого буває складно досягти при використанні акумулятора. Ключові характеристики:

  • Потужність всмоктування 12 000 Па

  • 3 режими роботи

  • Два окремі резервуари для чистої та брудної води

  • Кабель довжиною 5 метрів

Пилосос відмінно підійде для якісного миття різних поверхонь – кахлю, паркету, ламінату, плитки. У процесі Deerma VX20W акуратно розподіляє воду на поверхню, не роблячи калюжі, що робить його дуже зручним для миття делікатних покриттів.

2.7.jpg

Вертикальний пилосос Dyson V8 SV25

Бездротовий пилосос Dyson V8 SV25 орієнтований на дуже ретельне сухе прибирання. Модель комплектується п'ятьма різними насадками і є дуже функціональним пристроєм. Пилосос обладнаний електродвигуном високої потужності з цифровим керуванням, тому ефективність прибирання залишається вражаючою. Завдяки особливій конструкції щітки пристрій ретельно прибирає найдрібніше сміття з поверхні килимів та рівної підлоги. Основні характеристики:

  • 40 хвилин автономної роботи

  • Турборежим

  • HEPA-фільтр

  • Циклонна технологія

Пилосос легко трансформується зі звичайного вертикального в ручну модель, за допомогою якої можна прибирати в таких місцях, як складки меблів, штори. Декілька знімних насадок роблять пилосос застосовним для вирішення задач різної складності.

Окремо варто відзначити безпеку та зручність. Знімний пилозбірник об'ємом 540 мл очищається одним натисканням важеля, що опускає дно. При цьому пилозбірник повністю герметичний. Пилосос кріпиться на стіну за допомогою зарядної док-станції.

2.8.jpg

Gorenje VCEA03GALBKCY

Дуже компактна домашня модель, де немає нічого зайвого. Невеликий ергономічний корпус з гумовими колесами дозволяє легко переміщати пилосос різними поверхнями підлоги, не дряпаючи і не ушкоджуючи делікатні покриття. Gorenje VCEA03GALBKCY має цілих два HEPA-фільтри: один з них випускний, другий встановлений на контейнері для пилу для підвищення ефективності. Такий підхід забезпечує в кілька разів покращену фільтрацію та якість повітря загалом, що особливо важливо для людей, які страждають на алергії. Характеристики:

  • Кабель 7 метрів

  • Регулювання потужності

  • Об'єм пилозбірника 3,3 літра

  • Сила всмоктування 180 Вт

Завдяки оптимальній довжині кабелю радіус прибирання збільшується до 9 метрів, чого цілком достатньо для прибирання навіть великого приміщення. У поєднанні з високою потужністю всмоктування ви отримаєте дуже якісний результат. При цьому невеликі габарити та компактний дизайн дозволяє зручно зберігати пилосос, особливо якщо корисного простору не так багато.

2.9.jpg

Безмішковий пилосос Philips FC9556/09

Як і попередній пристрій, Philips FC9556/09 дуже компактний та легкий. При цьому надзвичайна компактність поєднується із вражаючою функціональністю. Невеликий корпус із пластиковим знімним пилозбірником важить менше 5 кг, а завдяки спеціальним ручкам його зручно переносити. Спеціальна насадка з технологією TriActive+ допомагає ретельно очищати килими. У комплекті також є щітка для м'яких меблів: потужність пилососа дозволяє ефективно прибирати шерсть тварин з різних поверхонь. Основні характеристики:

  • Регулювання потужності

  • Кабель 6 метрів

  • Система фільтрації Allergy H13

  • 2 додаткові насадки

Пилосос має цікаву особливість. Насадки не просто зберігаються в коробці, або кріпляться до док-станції, як у вертикальних бездротових моделях, а закріплюються на трубці пилососа і абсолютно не заважають роботі.

2.10.jpg

Rowenta RH9958WA X-Force Flex 14.60 Animal Care

Універсальний акумуляторний пилосос досить поширеного бренду Rowenta. Основна характеристика, яку можна дати моделі – функціональність. Потужний акумулятор надає можливість автономної роботи протягом 70 хвилин. При цьому складна конструкція вертикального пилососа дозволяє легко прибрати важкодоступні ділянки під меблями. Rowenta RH9958WA X-Force Flex 14.60 Animal Care оснащений підсвічуванням щітки та дисплеєм, що показує стан батареї, режим, рівень забрудненості. Особливості:

  • Пилозбірник об'ємом 900 мл

  • 4 насадки в комплекті

  • Турборежим

  • Автоматичне регулювання потужності щодо типу підлоги

Завдяки тривалому часу автономної роботи та функціональної конструкції вертикальний пилосос може виконувати повноцінне прибирання навіть великого будинку чи квартири, без необхідності користуватися додатковою технікою.


Висновок

У цій статті ми розглянули найкращі пилососи до 20 000 гривень, включаючи як вертикальні, так і класичні моделі. Кожний пилосос з огляду відрізняється функціональністю та потужністю всмоктування, що підходить для різних завдань із прибирання. Вибір цього девайса залежить від ваших потреб: для будинків з тваринами важливі спеціальні щітки та висока фільтрація, а для невеликих приміщень — компактність та маневреність. А загалом сучасні моделі пропонують збалансоване поєднання потужності та комфорту використання.

Товари за тематикою:
Бездротовий пилосос Dreame R20
Бездротовий пилосос Dreame R20
6 відгуків
18 999 ₴-4000 ₴
14 999 ₴
Бездротовий пилосос Jimmy H10 PRO Hercules
Бездротовий пилосос Jimmy H10 PRO Hercules
6 відгуків
29 999 ₴-14000 ₴
15 999 ₴
Пилосос Deerma DX115C
Пилосос Deerma DX115C
5 відгуків
1 299 ₴-100 ₴
1 199 ₴
Миючий пилосос Deerma VX20W
Миючий пилосос Deerma VX20W
Написати відгук
9 999 ₴-3500 ₴
6 499 ₴
Бездротовий мийник підлоги Deerma VX96W
Бездротовий мийник підлоги Deerma VX96W
Написати відгук
14 999 ₴-6000 ₴
8 999 ₴
Миючий пилосос Dreame M12
Миючий пилосос Dreame M12
7 відгуків
23 999 ₴-7000 ₴
16 999 ₴
Бездротовий пилосос Dreame R10 PRO
Бездротовий пилосос Dreame R10 PRO
14 відгуків
12 999 ₴-3800 ₴
9 199 ₴
Бездротовий пилосос Dreame P10 Pro Gold
Бездротовий пилосос Dreame P10 Pro Gold
13 відгуків
10 999 ₴-1000 ₴
9 999 ₴
Пилосос Deerma DX888
Пилосос Deerma DX888
1 відгук
2 999 ₴-1100 ₴
1 899 ₴
Миючий пилосос Dreame H12 Core
Миючий пилосос Dreame H12 Core
1 відгук
17 999 ₴-5000 ₴
12 999 ₴
Як вибрати масажерПопередня статтяЯк вибрати масажерДомашній спортзал. Як вибрати тренажери для домуНаступна статтяДомашній спортзал. Як вибрати тренажери для дому
Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 36, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати.

Ще публікації від Марія Горбань

Останні публікації з категорії техніка для прибирання

Як вибрати робот-пилососМарія Горбань - 19.07.24РекомендаціїЯк вибрати робот-пилососРобот-пилосос – це сучасний агрегат, який дозволяє автоматизувати процес прибирання. Ці домашні помічники одночасно збирають сміття та миють підлогу без участі людини. Автоматизованість, функціональність, універсальність – це лише ряд переваг, які поєднує в собі пристрій. 251 Детальніше
Купити товар із статті:
Пилосос Deerma TJ200
Пилосос Deerma TJ200
4 999 ₴
4 499 ₴
Пилосос Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL
Пилосос Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL
5 999 ₴
3 899 ₴
Бездротовий миючий пилосос Jimmy PW11 PRO MAX 4 в 1
Бездротовий миючий пилосос Jimmy PW11 PRO MAX 4 в 1
25 999 ₴
19 999 ₴
Пилосос Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal
Пилосос Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal
6 999 ₴
3 999 ₴
Миючий пилосос Deerma VX20W
Миючий пилосос Deerma VX20W
9 999 ₴
6 499 ₴

Категорії

Техніка для прибирання (21)