Каталог

0 800 201 865

Оформити замовлення

Пн-Пт: 9:00 - 20:00
Сб-Вс: 10:00 - 19:00

дзвінок безкоштовний (по Україні)

0 800 209 145

Сервісний центр

Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Вс: выходной

Передзвонити мені
RU
UA
Сервіси
13.06.2024 12:20:00
218
Огляди

Догляд за газоном без зусиль: огляд робота-газонокосарки Dreame A1

Догляд за газоном без зусиль: огляд робота-газонокосарки Dreame A1
Зміст
Roboticmower A1, яка поєднує сучасні технології та зручний функціонал забезпечуючи максимальний комфорт і ефективність. Ця модель відзначається високим рівнем автоматизації та інтелектуальними функціями, які роблять її використання надзвичайно простим і зручним, забезпечуючи бездоганний вигляд вашої галявини з мінімальними зусиллями з вашого боку. У цій статті ми розглянемо технічні параметри, а також плюси та мінуси цієї моделі.

Особливості робота-газонокосарки Dreame A1

1 - Особливості робота-газонокосарки Dreame A1.jpg

Ваша ділянка завжди буде виглядати доглянутою та охайною. Адже газонокосарка Dreame A1 бездротова та з можливістю віддаленого управління через смартфон — це справжнє диво сучасних технологій. Вам лише потрібно в додатку обрати графік косіння, висоту зрізу, режим стрижки та йти займатися своїми справами. А якщо під час роботи, на шляху А1 трапляться садові перешкоди, вона їх омине завдяки вбудованому 3D-сканеру. За помічницю А1 не потрібно хвилюватися, вона достатньо самостійна, за потреби повернеться на станцію для підзарядки та продовжить стрижку після заряджання.А її стильний сірий колір та футуристичний дизайн будуть приємні оку навіть під час зарядки на станції. Немає нічого сучаснішого, ніж ваш персональний робот-газонокосарка з вдосконаленим алгоритмом штучного інтелекту, який до того ж нагадує космічний корабель.


Переваги та недоліки роботизованої газонокосарки

2.jpg

Переваги:

  1. Компактні розміри: має габарити 643 x 436.5 x 261 мм, це дозволяє їй легко маневрувати на ділянці.

  2. Три режими покосу: Ви можете вибирати між режимами "по всій площі", "по зонах" та "по краях і точках" для досягнення найкращих результатів.

  3. Регулювання висоти зрізу: Можна налаштувати від 3 до 7 см.

  4. Інноваційне планування шляху: Система планування у формі "U" забезпечує ефективне та рівномірне підстригання на площі до 1000 м² за один день.

  5. Гнучке редагування карти: Можливість зручно відредагувати карту, налаштувавши її під свої потреби, завдяки різноманітним функціям редагування у додатку на смартфоні.

  6. Безперервна робота: Автоматично повертається на станцію при розрядженні акумулятора і продовжує косіння після заряджання.

  7. Зручний додаток: Підтримує українську, російську та англійську мови, а також сумісний з операційними системами Android та iOS.


Недоліки:

  1. Відсутність функції мульчування. Ця модель не підтримує подрібнення трави.

  2. Обмежена площа обслуговування до 2000 м² може бути недостатньою для більших територій.

  3. Відсутність RTK/GPS-навігації. Це робить її менш точною порівняно з моделями, що використовують ці технології.


Технічні характеристики та методи навігації

Давайте тепер поглянемо на основні характеристики Dreame А1:

  • Бренд Dreame

  • Клас захисту: ІРХ6

  • Ріжуча система: Диск із плаваючим лезом

  • Швидкість обертання диска: 2200 обертів на хвилину

  • Ємність акумулятора: 5000 мАг

  • Час роботи 50 хв

  • Час зарядки: 1 година

  • Рівень шуму: 60 дБ

  • Вага: 12 кг

  • Прохідність схилів 45%

  • Висота зрізу: 3-7 см

  • Ширина захоплення: 22 см


3.jpg

Попри свої невеликі габарити, робот сприймає навколишнє середовище у всіх напрямках і миттєво та точно створює карту території. Це можливо завдяки вбудованому датчику  LiDar, з дальністю до 70 метрів та всеспрямованим широким кутом огляду 360 х 59 градусів. LiDar за допомогою лазерних променів сканує ділянку, що забезпечує точне картографування території. Якщо є об'єкти, які заборонені для А1 (наприклад, клумба, батут, город, голий корінь дерева) ви можете через застосунок встановити заборонені зони. Та насолоджуватися своїм двором, знаючи, прилад бере на себе всю важку працю, залишаючи вам приємні моменти відпочинку та насолоди природою.

Надчутлива сенсорна система OmniSense допомагає ефективно обходити перешкоди. Косарка може уникати 11 типів поширених перешкод. Шляхом збору даних про навколишнє середовище та використанню передового алгоритму штучного інтелекту, робот-газонокосарка здатна точно розпізнавати та уникати стандартні садові перешкоди, забезпечуючи безпечне та безпроблемне підстригання.

Завдяки цим методам навігації, робот може безпечно та без проблем підстригати, ефективно виконуючи поставленні перед нею завдання. Забезпечує відмінні результати та  робить  максимально безпечно. Всі складні завдання виконуватимуться з легкістю та точністю, характерними для цього високотехнологічного апарату.


Сучасне рішення для стрижки газону: як налаштувати газонокосарку-робота?

4.jpg

Вперше запустити Dreame A1 - легко! Потрібно увімкнути косарку, обрати мову, встановити пароль, увійти в додаток Dreame Home та з’єднати А1 з мобільним пристроєм. 

Давайте детальніше розберемося як правильно увімкнути пристрій. Для цього покладіть його на м'яку поверхню і переверніть. Далі зніміть кришку з диска та LiDAR, натисніть кнопку «Стоп», щоб відкрити кришку панелі керування. Після чого натисніть і утримуйте кнопку живлення на панелі керування протягом двох секунд, щоб увімкнути A1. 

Для вибору мови поверніть перемикач за годинниковою стрілкою і натисніть для підтвердження. Щоб встановити PIN-код, оберіть цифру від 0 до 9, натисніть перемикач, щоб встановити наступну цифру. Важливо не встановлювати PIN-код "0000". Введіть PIN-код ще раз для підтвердження. Якщо два паролі не співпадають, спробуйте знову.

Далі завантажте додаток Dreame Home на мобільний пристрій.  Для цього відскануйте QR-код всередині на кришці. Після завантаження створіть обліковий запис та увійдіть до системи. Додаток можна завантажити з App Store або Google Play.

Для Wi-Fi-з'єднання переконайтеся, що A1 та ваш мобільний пристрій знаходяться в одній мережі Wi-Fi. Виконуйте вказівки у програмі для завершення підключення. Зауважте, що кожен пристрій можна прив'язати лише до одного облікового запису. Для прив'язки до нового облікового запису спочатку скасуйте попередню прив'язку.


Як управляти газонокосаркою Dreame A1?

5.jpg

Експлуатація проста та інтуїтивно зрозуміла, але для досягнення найкращих результатів важливо дотримуватися певних рекомендацій. Для ефективного використання газонокосарки Dreame A1, перед початком косіння обов'язково приберіть з газону всі перешкоди, такі як сміття, листя, іграшки, дроти та каміння. Переконайтеся, що на газоні немає дітей або свійських тварин. Якщо на газоні є ями, їх необхідно заповнити.

Ви можете легко налаштувати процес під конкретні ваші потреби. Щоб запустити А1, відкрийте додаток на телефоні, виберіть режим косіння та натисніть кнопку «Старт». Для зупинки та відновлення роботи можна скористатися кнопкою «Пауза» у додатку або «Стоп» на самому роботі A1. Щоб відновити роботу, натисніть кнопку «Продовжити» у додатку або «Пуск» на панелі керування.

Dreame Home надає додаткові можливості для віддаленого керування налаштуваннями, вибору різних режимів косіння та коригування графіків косіння. Ви також можете переглядати та редагувати 3D-карту вашої ділянки у додатку, що значно спрощує процес догляду за вашим газоном. Ви завжди будете в курсі стану вашого приладу та зможете оперативно реагувати на будь-які зміни.


Чому варто купувати роботизовану газонокосарку?

6.jpg

Економія часу - це значущий аспект використання автоматизованої газонокосарки. Ви зможете проводити більше часу з родиною, займатися хобі або іншими важливими справами, поки робот піклується про ваш газон. Крім того, вона працює менш шумно, ніж бензинова чи механічна газонокосарка. Тому ви не будете заважати своїм сусідам і будете насолоджуватися спокоєм на своєму подвір’ї. Отримаєте більш комфортні умови для відпочинку на природі, не порушуючи звичного ритму життя вашої родини.

В сучасному світі, де час є цінним ресурсом, роботизована газонокосарка стає незамінним помічником у догляді за газоном. Не витрачайте свій час на стрижку трави вручну – довірте цю задачу професіоналу, яким є Dreame A1.


Популярні питання про газонокосарки

7.jpg

Чи є захист від дітей?

Турбуєтеся, що діти можуть використовувати A1?  Увімкніть функцію «Блокування від дітей» у Dreame Home. Після цього, А1 буде заблоковано, якщо протягом 5 хвилин не буде виконано жодних дій при відкритій кришці.


Як правильно доглядати за А1?

Вимкніть його, покладіть захисну кришку на LiDar, переверніть робота догори дном та очистіть за допомогою шлангу з водою. Важливо: не використовуйте мийку високого тиску для чищення та мийні засоби.


Як А1 працює під дощем?

Щоб несприятливі погодні умови не вплинули на косіння, в Dreame Home увімкніть функцію «Захист від дощу». A1 автоматично зупинятиме косіння і повертатиметься на зарядну станцію, коли виявить воду на LiDAR.


Цікаві факти про газонокосарки

8.jpg

Першими «триммерами» для англійських газонів були вівці. Якість стрижки залишала бажати кращого, тому садівники розробили ручні інструменти. Газони ставали популярними, але найм садівника був дорогим. Потрібна була техніка для швидкої та якісної стрижки трави. Перша працездатна машина з'явилася в Едвіна Беарде у 1830 році. Едвін, торгуючи килимами, створив машинку для стрижки ворсу і здогадався, що її можна використовувати для трави, встановивши на коліщатка.

Газонокосарка Dreame A1 є відмінним вибором для тих, хто шукає інноваційний, ефективний та зручний спосіб догляду за своїм газоном. Завдяки своїм технічним характеристикам та функціональності, вона забезпечить високоякісний догляд за вашим газоном з мінімальними зусиллями з вашого боку. Щоб переконатися в цьому самостійно, замовляйте A1 на сайті WO.UA.
Газонокосарка-робот Dreame A1
Газонокосарка-робот Dreame A1
2 відгука
99 999 ₴-20000 ₴
79 999 ₴
Газонокосарка Ecoflow Blade
Газонокосарка Ecoflow Blade
Написати відгук
143 999 ₴
Рейтинг кращих ігрових навушниківПопередня статтяРейтинг кращих ігрових навушниківЯк вибрати зарядні станції? Топ 10 портативних електростанційНаступна статтяЯк вибрати зарядні станції? Топ 10 портативних електростанцій
Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 36, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати.

Ще публікації від Марія Горбань

Останні публікації з категорії техніка для прибирання

Купити товар із статті:
Газонокосарка-робот Dreame A1
Газонокосарка-робот Dreame A1
99 999 ₴
79 999 ₴

Категорії

Техніка для прибирання (21)