Каталог

0 800 201 865

Оформити замовлення

Пн-Пт: 9:00 - 20:00
Сб-Вс: 10:00 - 19:00

дзвінок безкоштовний (по Україні)

0 800 209 145

Сервісний центр

Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Вс: выходной

Передзвонити мені
RU
UA
Сервіси
26.06.2024 10:35:00
1367
Рекомендації

Кращі бездротові пилососи у 2024 році

Кращі бездротові пилососи у 2024 році
Зміст

Відсутність дротів — новий рівень комфорту

1 Відсутність дротів.jpg

Акумуляторний пилосос працює від вбудованої батареї, а тому має ряд переваг:

Свобода пересування. Авжеж, якщо розетки не потрібні, то вас ніщо не обмежує. Прибрати автомобільний салон чи терасу? А може дотягнутись до павутиння у кутку? Таке прибирання надихає, а не обтяжує. До того ж ви можете прибратись навіть тоді, коли вимкнули електроенергію та немає доступу до мережі. Головне, щоб помічник був попередньо заряджений.

Маневровість. Деякі моделі мають обертову насадку та гнучку трубку для очищення під низькопрофільними меблями. Є девайси-трансформери, які перетворюючись на ручний пилосос, стають суперлегкими, дістаючи пил будь-де. 

Зручно для локального очищення. Розсипане борошно на стільниці можна прибрати одним рухом. 

Компактність. Стіки займають мало місця. З ними прибирання стає лайтовим — адже вага часто не перевищує 2 кг. До того ж стильну техніку не хочеться ховати з виду.

Зручне спорожнення. Зазвичай замість мішка для пилу вони мають пластиковий контейнер, який спорожняється легким натисненням кнопки.


Якщо правильно обрати акумуляторний пилотяг, це спростить щоденне прибирання. З автономним та гнучким помічником ви зможете повноцінно очистити всі поверхні — від м’якої софи до ламінату, карнизу чи клавіатури. Можливо, він навіть замінить вам швабру, що вдвічі пришвидшить сеанс.


Поради: як обрати бездротовий пилосос

При виборі звертайте увагу на такі характеристики:

2.jpg

Потужність всмоктування

Цей фактор особливо важливий, якщо у вас велика квартира, багато килимів або вони мають високий ворс. Що більше потужність — то краще пилотяг впорається із задачею. Потужні моделі видаляють сміття за один прохід. При цьому вони затримують більше алергенів, що важливо для алергіків. Звертайте увагу на показник сили всмоктування та робочої потужності. 


Автономність

Обмежений час роботи — чи не єдиний фактор, який зупиняє вас перед покупкою? Не поспішайте з висновками. Перериватись для підзарядки — справді незручно. Але тут все залежить від моделі та площі вашої оселі. Якщо у вас заміський будинок з кількома поверхами — чудовим варіантом стануть автономні моделі, що працюють до 65 хвилин. Є і більш просунуті рішення — стіки, що поставляються одразу з двома акумуляторами та працюють понад 2 години. Для середньої 2-кімнатної квартири 40 хвилин цілком достатньо. 


Об’єм контейнера для пилу

Є пилотяги з невеликими контейнерами, яких достатньо для прибирання кількох кімнат чи салону автомобіля. Якщо пилозбірник — місткий, у вас не буде жодних клопотів. Місткості від 500 мл вистачить на кілька сеансів. Якщо є функція вологого прибирання, об’єм бака для брудної води не має принципового значення — його завжди потрібно спорожняти після кожного сеансу.


Система фільтрації

Традиційний мішок, аква-фільтр чи циклон? Якщо прилад має циклонний фільтр — це топове рішення, адже він дає додаткову перевагу та підвищує продуктивність. Такі фільтри знижують опір повітря, надійно утримують алергени. З ними видно рівень заповнення навіть без індикації, а ще їх можна промити під водою.

Рівень шуму

Ви навряд чи хотіли б сполохати свого кота, увімкнувши пилосос? Хороша новина в тому, що акумуляторні пилотяги зазвичай працюють з гучністю до 75 дБ, що на 10% тихіше у порівнянні з провідними моделями. Ви можете провести сеанс у будь-який час дня, не заважаючи близьким.


Комплектація

Пилотяг, що має розширений набір насадок для килимів, меблів та текстилю — це мастхев для великого будинку та власників тварин. З ним ви можете очистити ліжко від пилових кліщів та забути про те, що пил на шафі потрібно витирати ганчіркою. Також у комплекті може йти док-станція для зручного зберігання або настінний тримач, який звільнить більше місця на підлозі.


Додаткові функції

Наприклад, світлодіодний дисплей, підсвічування щітки, допомога голосового асистента, наявність функції вологого прибирання або самоочищення щітки. Є моделі, оснащені розумними датчиками, які автоматично визначають рівень забрудненості, адаптуючи потужність.

Звичайно, всі наведені параметри впливають на ціну. Бюджетні моделі пропонують менший функціонал. Але насправді головна задача — знайти оптимальні для вас характеристики та не переплачувати за фішки, які вам не потрібні.


Топ-12 моделей портативних пилососів

Ми порівняли характеристики та відгуки, щоб створити ТОП кращих моделей у 2024 році. Для зручності вони поділені на категорії. 


Бюджетні вертикальні пилососи

1. Cecotec Scoba 2100 Jalisco

    3.1.jpg

    Практичний дизайн, що поєднує металеві деталі з чорними та блакитними елементами. Щітка має LED-підсвічування, а отже ви знайдете пил під ліжком навіть у темряві. Зроблена зі щільних мікроволокон, вона затримує більше бруду. Обертова голівка з легкістю рухається у кутах та навколо ніжок. 

    Завдяки силі безщіткового двигуна розвиває всмоктування до 20 000 Па. Працює тихо — до 60 дБ, тому не заважає оточуючим. Батареї на 2500 мАг вистачає до 45 хвилин. Scoba 2100 — безмішковий, пилозбірника на 500 мл достатньо для кількох сеансів. 

    Його можна назвати ультралегким — ручна версія важить лише 730 г і це рекордно малий показник. Пряма центральна трубка є знімною. Замість неї ви можете встановити одну із 3 комплектних щіток, щоб прибрати автомобіль чи книжкові полиці. 

    Переваги:

    • Низька ціна

    • Гнучка вдосконалена щітка Jalisco 

    • Полегшена конструкція та функція ручного пилососа

    • Автономність до 40 хвилин 

    • Ефективне чищення килимів і твердої підлоги 


    Недоліки:

    • Всього 15 хвилин роботи в режимі Турбо


    Кому підійде? Scoba 2100 Jalisco — практичний вибір для швидкого прибирання невеликої або середньої квартири. 


    2. Rowenta RH1128WO X-Nano Essential

    3.2.jpg

    Вага вертикального пилососа 2,12 кг, ручного — лише 1 кг. Завдяки компактності, він легко маневрує всюди. Гнучка основна насадка ретельно прибирає під меблями.

    Rowenta працює відносно тихо (82 дБ). Він пропонує потужність 100 Вт з двома режимами роботи — Eco та Turbo. Останній активується натисканням кнопки, очищає складні забруднення та килими. На низьких обертах працює до 40 хвилин, заряджається за 3 години через настінну базу. 

    В комплекті йде насадка для оббивки, а також EasyBrush для меблів та складних ділянок. Ємність для сміття на 400 мл очищується натисканням кнопки. Фільтри та бак є знімними та миються.


    Плюси:

    • Легкий і маневрений

    • 2 режими роботи

    • Висока автономність в Eco-режимі

    • Комплект насадок

    • Легкість очищення

    • Недорогий


    Мінуси:

    • Скорочений час роботи в Turbo-режимі

    • Менш ефективний на високоворсних килимах


    Для кого? Rowenta RH1128WO X-Nano Essential підходить для швидкого щоденного прибирання малих та середніх помешкань. 


    Максимальний функціонал:


    3. Dreame Z10 Station

    3.3.jpg

    Хоч Dreame Z10 Station і не робот-пилотяг, його дизайн виглядає досить футуристично. В нього матове покриття та комфортна пістолетна рукоятка. Пристрій має невелику вагу 1,67 кг. Дисплей на задній панелі показує залишок заряду та налаштування.

    Всмоктування до 150 аВт достатньо для боротьби з ворсом, крихтами та піском. Dreame працює у 3-х режимах: Eco, Medium і Turbo. Автономність складає до 65 хвилин, а на повну зарядку йде 3,5 години. Рівень шуму досягає 84 дБ, що відносно тихо для свого класу. 5-шарова система фільтрації вловлює понад 99,9% алергенів.

    Dreame — універсальний, адже поставляється з п’ятьма насадками. Це основна моторизована щітка з синім світлом та насадка для твердої підлоги з м’яким валиком. Також є насадка 2-в-1 для вузьких місць, м’яка щітка для делікатних поверхонь, і міні-щітка з приводом та підсвічуванням для матраців та текстилю. Станція сама спорожняє сміттєвий контейнер, тож ви не контактуєте з алергенами. 


    Переваги:

    • Потужне всмоктування

    • Ефективний на підлозі та щільних килимах

    • Авто-спорожнення

    • 3 режими та набір корисних аксесуарів

    • Багатоетапна система фільтрації


    Недоліки:

    • Габаритний корпус

    • Немає авторежиму

    • Висока ціна


    Кому підійде?  Dreame Z10 Station — вибір для тих, хто має великий дім та потребує ретельного прибирання. Завдяки якісній фільтрації та автоматичному скиду сміття, ідеальний для алергіків.


    4. Dyson SV47 V15 DT Abs

    3.4.jpg

    Корпус вагою 3 кг, поєднує сріблястий колір з елегантними жовтими вставками. Дайсон має трубку, що згинається, тому без проблем маневрує під перешкодами. Розумний LCD-дисплей показує залишок часу і нагадує про обслуговування. Тут ви можете бачити розподіл фракцій бруду за розміром в онлайн-режимі. 

    Оновлений двигун V15 підтримує виняткову потужність до 230 аВт. У режимі Auto, DLS-технологія моніторить опір щітки 360 разів щосекунди, автоматично регулюючи потужність до типу підлоги​. З системою Radial Root Cyclone, що поєднує 14 циклонів, продуктивність зростає у кілька разів. Якщо увімкнути чищення на мінімалках, в запасі є 60 хвилин. Не хочете перериватись на підзарядку? Легко заміняйте батарею та подовжуйте час роботи вдвічі.

    Режим Auto адаптується до покриття, а Boost максимізує потужність для стійких забруднень​. Завдяки звукоізоляції модель працює тихіше (89 дБ) за попередні. В комплекті йде щілинна та комбінована насадка. А також голівка Digital Motorbar, що розплутує волосся, та Fluffy Optic для ламінату та плитки. Остання має підсвітку та виявляє пил, невидимий для ока.

    Легкість у догляді. Зі стіновою док-станцією пилосос простіше зберігати та підзаряджати одночасно. Фільтр і щітки можна мити, а контейнер легко очищати.


    Плюси:

    • Потужний та автономний

    • 5 насадок для всіх поверхонь

    • Інтелектуальна адаптація до типу підлоги

    • Розумний дисплей та індикація пилу


    Мінуси:

    • Висока ціна

    • Гучність вище середньої


    Для кого? Dyson SV47 V15 DT Abs — для тих, хто цінує інновації та комфорт. Він проводить ретельне сухе очищення та стане гарним вибором для великої квартири, а також сімей з дітьми.


    Оптимальний вибір


    5. Jimmy JV85 PRO

    3.5.jpg

    Jimmy JV85 PRO виглядає яскраво, привертаючи увагу фіолетовими вставками. Гнучке коліно дає змогу прибирати, не нахиляючись. Зручна ручка та легка вага запобігають втомі.

    Jimmy обладнаний безщітковим двигуном з потужністю 200 аВт. За рівнем автономності він справжній рекордсмен — працює до 70 хвилин без електронасадки та до 55 хвилин з нею. Видає не більше 82 дБ, що є прийнятним. Горизонтальний циклон знижує засмічення та втрати на всмоктуванні. На вибір є декілька режимів.

    Асортимент насадок тут справді широкий. Включає підлогову електрощітку, що не намотує волосся, електронасадку для матраца, насадку для меблів 2-в-1, щілинний інструмент та м’яку щітку для крихких поверхонь. Інтелектуальний LED-дисплей показує статус батареї та режим.

    Пилозбірник на 0,6 л вміщає більше сміття і просто спорожняється. Настінна док-станція полегшує зберігання.


    Переваги:

    • Стабільна потужність з циклоном

    • Рекордна автономність та LED-дисплей

    • Гнучка трубка та широкий набір насадок 


    Недоліки:

    • Високий рівень шуму (82 дБ)


    Кому підійде? Jimmy JV85 PRO — ідеальний для тих, хто шукає потужний і багатофункціональний пилосос для прибирання великої площі та усунення пилових кліщів.


    6. Rowenta RH1238WO X-Trem Compact 

    3.6.jpg

    Rowenta X-Trem RH1238WO має сучасний дизайн у чорно-фіолетовому кольорі. Не габаритний та ультралегкий (вага 1,76 кг), він підійде навіть для невеликої студії. Завдяки технології Double Flex ви можете дістатися до віддалених місць без нахилів. 

    Пропонує потужність 250 Вт, працює до 40 хвилин на одному заряді. Час повного заряджання — 4 години. Ви можете перемикатись між двома рівнями потужності. Гучність в роботі 79 дБ — середній показник, що не створює дискомфорту.

    Щітка для меблів, щілинна насадка та Easy Brush сприяють універсальному прибиранню. Вбудовані LED-ліхтарики освітлюють темні закутки. Пилосос просто чистити завдяки знімному контейнеру для пилу на 0,4 літра. Фільтр затримує до 99% частинок пилу і це важливо для людей, схильних до алергій.


    Плюси:

    • Легка конструкція

    • Тривалий час автономності

    • Насадки для різних поверхонь

    • LED-освітлення для кращої видимості


    Мінуси:

    • Час зарядки

    • Обмежений об'єм пилового бака


    Кому підійде? Rowenta X-Trem RH1238WO підійде для невеликої квартири, якщо ви шукаєте надійний та компактний пилосос. Він добре впорається на паркеті та низьковорсних килимах.


    Для прибирання шерсті домашніх тварин 


    7. Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Ergowet Animal

    3.7.jpg

    Витончений дизайн у чорно-блакитних тонах вирізняє Conga Rockstar 1500 Ray Ergowet Animal з-поміж інших. Оснащений гнучким шарніром, він вправно огинає стільці та інші перешкоди. Вага у стандартній збірці — 3,7 кг, що може бути відчутно під час тривалого сеансу. 

    Завдяки системі ForceSonic ефективно збирає невидимий бруд та пил. Підтримує всмоктування 12 000 Па, надаючи до 1 години автономності. Рівень шуму не перевищує 78 дБ і це відносно тихо. Система Parallel Cyclone забезпечує стабільне всмоктування. Пропонує 2 режими — Еко та Турбо. Крім того, LED-дисплей надає повний контроль за сеансом.

    В комплект входять моторизована щітка Jalisco для твердої підлоги, меблева щітка та щілинна насадка. Головна фішка моделі — спеціальна щітка для розчісування шерсті на домашніх тваринах. Також пилосос оснащений функцією миття підлог та баком для води. Догляд за фільтрами та пилозбірником на 0,5 л не вимагає зусиль. 


    Переваги:

    • Гідна потужність 

    • Виняткова гнучкість з системою Flex

    • Насадка для розчісування шерсті

    • Сухе збирання та миття підлоги 2-в-1


    Недоліки:

    • Може бути важким для тривалого сеансу


    Кому порадимо? Conga Rockstar 1500 Ray Ergowet Animal — мастхев для людей, які мають пухнастих улюбленців. Це універсальне рішення для чищення та миття підлоги. 


    8. Dyson V8 SV25

    3.8.jpg

    Dyson V8 SV25 зовні вирізняється преміальним матовим покриттям нікелевого кольору. Збалансована вага 2,6 кг спрощує прибирання полиць та карнизів, а також перенесення по сходах. Модель комплектується настінним кріпленням, яке водночас слугує для підзарядки.

    Dyson всмоктує найдрібніший пил із силою 115 аВт. Циклонна технологія 2 Tier Radial посилює потік повітря та знижує втрати енергії. Час максимальної автономності до 40 хвилин, але у режимі Max він значно скорочується, до 7 хвилин. Видає гучність не вище 77 дБ. А повний цикл зарядки займає приблизно 5 годин​​.

    Знімну трубку можна від’єднувати, встановлюючи на її місце турбощітку для текстилю, насадку Fluffy з м’яким валиком або щілинний інструмент. Контейнер для пилу на 540 мл навіть не потрібно знімати — сміття витрушується в один клік. Всі знімні частини миються, що полегшує догляд.


    Плюси:

    • Висока сила всмоктування

    • Вбудований циклон

    • Комплект із 7 насадок


    Мінуси:

    • Відносно короткий час роботи у режимі Max

    • Довгий час зарядки

    • Висока вартість​


    Для кого? Dyson V8 SV25 підійде, якщо ви цінуєте гігієнічність і простоту догляду. Він ідеальний для невеликих квартир.

    Для прибирання великої площі


    9. Jimmy H8 PRO Purple

    3.9.jpg

    У Jimmy H8 PRO Purple — стильний та надлегкий (всього 1,5 кг) дизайн з контрастним дисплеєм. Він оснащений безщітковим двигуном з потужністю 160 аВт та всмоктуванням 24,000 Па. Рівень шуму не перевищує 80 дБ. При таких показниках автономність справді вражає, сягаючи 70 хвилин. При цьому виробник передбачив дві батареї, а отже час можна подвоїти.

    Для ефективної циркуляції повітря тут вбудовано горизонтальний циклон. Jimmy H8 PRO має автоматичний режим та широку комплектацію: електрощітку для матраців, м'яку щітку для делікатних поверхонь та вузьких місць. Також передбачено гнучкий шланг.  

    Очищення пилозбірника (0,5 л) проводиться швидко, одним натисненням кнопки. Док-станція дає можливість впорядковано розташувати усі насадки, економлячи місце у кімнаті.


    Переваги:

    • Потужне всмоктування

    • Довгий час роботи

    • Ергономічність та розширений сет аксесуарів


    Недоліки:

    • Відносно високий рівень шуму 


    Поради: Jimmy H8 PRO — суперавтономний, тому це один з кращих варіантів для прибирання великої площі. 


    10. Philips FC6904/01

    3.10.jpg

    Philips FC6904/01 SpeedPro Max Aqua виглядає елегантно завдяки комбінації темних відтінків. Форма ручки мінімізує навантаження на кисть. Оснащений 360-градусною насадкою, він може дістатись до будь-яких кутів.

    Завдяки двигуну PowerBlade пропонує вражаючі 330 Вт. Акумулятор забезпечує до 75 хвилин роботи за стандартних налаштувань. Шумність — не більше 84 дБ.

    Має модуль для вологого прибирання, а також режим AquaBoost для видалення стійких забруднень. Поставляється з обертовою насадкою, турбощіткою для ворсу, насадкою для текстилю та щілин. 

    Пилозбірний бак вміщає 0,6 л сміття, а вбудований резервуар для води (0,28 л) дозволяє помити площу до 60 кв.м. Всі насадки у швидкому доступі, адже зберігаються на спеціальній базі для заряджання.


    Плюси:

    • Потужний мотор PowerBlade

    • Рекордна автономність до 75 хвилин

    • Призначення 3-в-1, можливість миття підлоги


    Мінуси:

    • Підвищений шум (84 дБ)

    • Невеликий резервуар для води

    • Висока ціна


    Для кого? Philips FC6904/01 — багатофункціональний, поєднує якісне сухе та вологе прибирання, охоплюючи значну площу. 


    Миючі пилососи


    11. Dreame M12

    3.11.jpg

    Dreame M12 підходить до будь-якого інтер'єру, адже втілює мінімалізм у класичних кольорах — білому та графітовому чорному. Так, він дещо важчий (5 кг) та масивніший за своїх побратимів, але це через мийний модуль. Та й в цілому керувати ним комфортно. Щітка зміщена до краю, тому не залишає брудних смуг по периметру.

    Миючий пилосос пропонує всмоктування від 7000 до 14 000 Па, що дозволяє ефективно впоратись із будь-якими забрудненнями. Водночас частина виробленої енергії йде на те, щоб полегшити пересування вперед. M12 працює без підзарядки до 60 хвилин, при гучності 68-72 дБ, що доволі тихо. Для розумного контролю передбачено датчик забруднень.

    Помічник не лише всмоктує сміття, але має 2 додаткові функції — миття поверхні та вбирання пролитої рідини. Він за один прохід відітре пляму від соку чи брудні сліди від взуття. Промивання щітки на станції відбувається автоматично. В комплекті ви знайдете щілинну насадку 2-в-1 та маленьку електрощітку для меблів. 


    Плюси:

    • Сильна тяга

    • Безрамкова щітка
    • Якісне миття та збирання рідин

    • Самоочищення від бруду

    • Час роботи


    Мінуси:

    • Відносно висока вартість


    Кому підійде?  Dreame M12 — ідеальний для комплексного прибирання та миття твердої підлоги.


    12. Rowenta RH99C0WO X-Force Flex 14.60 Auto Aqua

    3.12.jpg

    Завдяки технології Flex, з Rowenta RH99C0WO X-Force Flex 14.60 Auto Aqua не обов’язково нахилятися чи присідати, щоб дістати пил під кріслом. Вага — приблизно 3 кг, тому його комфортно пересувати по дому. А можливість вертикального паркування — це ще одна перевага.

    Завдяки всмоктувальній потужності до 200 аВт подужає мікропил, шерсть та інше сухе сміття. Надає до 70 хвилин безперервного використання, тоді як для повної зарядки потрібно 3-4 години. Рівень шуму — в межах 72-82 дБ. HEPA-фільтрація сприяє здоровому клімату у приміщенні. 

    Пропонує 3 режими, які можна змінювати, залежно від покриття та характеру забруднень. У комплект входить турбощітка для ліжка, щілинний інструмент та мийна насадка для вологого прибирання. Знімний пиловий бак розміру XL вміщає до 900 мл, що є найкращим показником. Знімні частини з фільтром просто миються під водою.


    Переваги:

    • Вологе та сухе очищення

    • Ємний акумулятор та швидке заряджання

    • Універсальні насадки


    Недоліки:

    • Відносно висока вартість

    • Важкий для тривалого використання


    Поради. Ця модель — хороший вибір для великої квартири, адже вдало поєднує вологе прибирання та якісний догляд за килимами. 

    4.jpg

    Підсумовуємо

    Отже, перед тим, як обрати бездротовий пилотяг, визначте, які функції є для вас важливими. Чи потрібно вологе або комбіноване прибирання, підсвічування, автопідбір потужності. Подумайте, чи потрібні вам додаткові насадки або, можливо, достатньо стандартної підлогової. Цінуєте легкість? Зверніть увагу на моделі, що трансформуються у ручний пилосос та мають гнучку трубку. 

    Підбирайте під тип підлоги. Якщо у вас невелика квартира-студія без килимів, ви можете зекономити, обравши менш потужну модель. Щоб не довелось постійно перериватись сеанс на підзарядку та очищення, враховуйте розмір контейнера та час роботи у різних режимах, 

    Сподіваємось ці поради допоможуть вам зробити правильний вибір та знайти помічника, який наблизить вас до прибирання мрії.



    Товари за тематикою:
    Бездротовий пилосос Dreame R20
    Бездротовий пилосос Dreame R20
    6 відгуків
    18 999 ₴-2000 ₴
    16 999 ₴
    Бездротовий пилосос Jimmy H10 PRO Hercules
    Бездротовий пилосос Jimmy H10 PRO Hercules
    6 відгуків
    29 999 ₴-14000 ₴
    15 999 ₴
    Пилосос Deerma DX115C
    Пилосос Deerma DX115C
    5 відгуків
    1 299 ₴-100 ₴
    1 199 ₴
    Миючий пилосос Dreame H12 Pro
    Миючий пилосос Dreame H12 Pro
    8 відгуків
    24 999 ₴-9000 ₴
    15 999 ₴
    Миючий пилосос Dreame M12
    Миючий пилосос Dreame M12
    7 відгуків
    23 999 ₴-7000 ₴
    16 999 ₴
    Бездротовий пилосос Dreame R10 PRO
    Бездротовий пилосос Dreame R10 PRO
    14 відгуків
    12 999 ₴-3800 ₴
    9 199 ₴
    Бездротовий пилосос Dreame P10 Pro Gold
    Бездротовий пилосос Dreame P10 Pro Gold
    13 відгуків
    10 999 ₴-1000 ₴
    9 999 ₴
    Пилосос Deerma DX888
    Пилосос Deerma DX888
    1 відгук
    2 999 ₴-1100 ₴
    1 899 ₴
    Миючий пилосос Dreame H12 Core
    Миючий пилосос Dreame H12 Core
    1 відгук
    17 999 ₴-5000 ₴
    12 999 ₴
    Миючий пилосос Deerma VX20W
    Миючий пилосос Deerma VX20W
    Написати відгук
    9 999 ₴-3500 ₴
    6 499 ₴
    Спортивні годинники Garmin: огляд актуальних та доступних моделей 2024Попередня статтяСпортивні годинники Garmin: огляд актуальних та доступних моделей 2024Робот-пилосос миючий Dreame L10 PRIMEНаступна статтяРобот-пилосос миючий Dreame L10 PRIME
    Марія Горбань
    Марія Горбань
    Привіт! Я Марія) Мені 36, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати.

    Ще публікації від Марія Горбань

    Як вибрати масажерМарія Горбань - 30.08.24РекомендаціїЯк вибрати масажерМасажер – це пристрій, призначений для масажу тіла або окремих його ділянок. Пристрій може мати різну конструкцію та функції. Загалом він призначений для зняття напруги в м'язах, покращення кровообігу, мінімізації болю та для розслаблення. 76 Детальніше

    Останні публікації з категорії акумуляторні пилососи

    Товари у статті:
    Пилосос Cecotec Scoba 2100 Jalisco
    Пилосос Cecotec Scoba 2100 Jalisco
    5 999 ₴
    4 299 ₴
    Бездротовий пилосос Dreame Z10 Station
    Бездротовий пилосос Dreame Z10 Station
    29 999 ₴
    16 999 ₴
    Бездротовий пилосос Jimmy JV85 PRO
    Бездротовий пилосос Jimmy JV85 PRO
    8 999 ₴
    Бездротовий пилосос Jimmy H8 PRO Purple
    Бездротовий пилосос Jimmy H8 PRO Purple
    7 999 ₴
    Миючий пилосос Dreame M12
    Миючий пилосос Dreame M12
    23 999 ₴
    16 999 ₴

    Категорії