Каталог

0 800 201 865

Оформити замовлення

Пн-Пт: 9:00 - 20:00
Сб-Вс: 10:00 - 19:00

дзвінок безкоштовний (по Україні)

0 800 209 145

Сервісний центр

Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Вс: выходной

Передзвонити мені
RU
UA
Сервіси
26.06.2024 15:00:00
113
Огляди

Робот-пилосос миючий Dreame L10 PRIME

Робот-пилосос миючий Dreame L10 PRIME
Зміст

Розглянемо детальніше комплектацію, дизайн та функціонал цієї моделі. Пристрою під силу і щоденна чистка підлоги, і генеральне прибирання в будинку. Він прибирає в кімнатах, після чого повертається на станцію, де миє та висушує насадки. Делегувати девайсу можна всі хатні обов’язки.

Dreame L10 PRIME характеристики

Характеристики

Тип прибирання

Сухе та вологе

Рівень шуму

60 дБ

Бічні щітки

1шт.

Управління

За допомогою голосових асистентів, кнопки старту на корпусі, за допомогою мобільного додатку

Максимальна потужність всмоктування

4000 Па

Тип турбощітки

V-подібна

Висота подолання килимового покриття

До 2 см

Площа прибирання

До 250 м2

Типи покриття

Ламінат, лінолеум, килим, ковролін, плитка, паркет

Режими

Повернення на базу, Вибір зони прибирання, Персоналізація прибирання кожної кімнати, Авто

Тип фільтра

HEPA, нейлоновий

Підйом модуля вологого прибирання при в'їзді на килим

+

Об’єм резервуара для пилу

450 мл

Датчики

Датчик визначення килимових покриттів, датчик від застрягання, датчик від зіткнень, від падінь

Основна навігаційна система

Лазер (LIDAR)

Ємність акумулятора

Li-ion 5200 mAh

Час роботи від акумулятора

210 хв

Вага

9,4 кг

Розміри

350 x 350 x 97 мм

Габарити станції

422.5 х 340 х 440.5 мм

Об’єм резервуару для чистої води

2700 мл

Об’єм резервуару для використаної води

2500 мл

Голосові асистенти

Amazon Alexa, Google Assistant, Siri

Операційна система

Android, iOS

Побудова карти

До 4 поверхів

Мови у додатку

Англійська, російська, українська


Дизайн та конструкція

Dreame L10 PRIME

Загалом робот-пилосос має класичний витриманий дизайн. Корпус робота виготовлений з високоякісного пластику та представлений в елегантному білому кольорі, який добре поєднується з інтер'єром будь-якого будинку. База для зарядки також має сучасний вигляд та є функціональною, забезпечує автоматичне очищення насадок після прибирання.

Очищувальні елементи – приховані, а тому – не помітні людському оку. Розмір робота-пилососа – 350 x 350 x 97 мм, загальна вага разом зі станцією – 9,4 кг. На верхній частині розташований LiDAR-сенсор, що забезпечує точну навігацію, а також – кнопки управління (вимикання та вмикання пристрою). Під кришкою розміщено контейнер для пилу (450 мл) та фільтр. В нижній частині агрегата розміщена прорезинена основна щітка, обертальні насадки та бокова щітка для прибирання важкодоступних місць.


Базова станція

3.jpg

Очищення та заряджання пилососа проводиться на станції, яка складається із знімної платформи, зарядного блоку, резервуарів для чистої (2,5 л) та брудної води (2,5 л), системи очищення насадок. Станція встановлюється на підлозі та підключається до мережі. На ній розміщена платформа з нахилом для зручного заїзду робота на зарядку. Також на базовій станції Dreame L10 PRIME самостійно очищає насадки. Якщо вони забруднені, то пристрій промиє їх, після чого продовжить прибирання. Якщо ж прибирання закінчене, робот-пилосос повернеться на базову станцію, промиє та висушить насадки. 

Він виїжджає на базову станцію, де є пластина з виступаючими елементами. На насадки подається чиста вода, а бруд – автоматично вимивається. Після цього насадки висушуються потоком теплого повітря, щоб запобігти розмноженню бактерій чи появі неприємного запаху. Іноді їх потрібно промивати вручну (раз на декілька місяців).


Рівень шуму

4.jpg

В цілому можна стверджувати, що ця модель працює майже безшумно в режимі вологого прибирання (60 дБ). При проведенні сухого прибирання та при заїзді на килим рівень шуму незначно підвищується.


Система виявлення килимів

Dreame L10 PRIME

Робот-пилосос виявляє килимові покриття завдяки ультразвуковому датчику (і з низьким, і з високим ворсом) та автоматично підвищує силу всмоктування. Саме тому можна не переживати про те, що він не справиться з очищенням килимів. Коли пилосос заїжджає на килим, то піднімає насадки на 7 мм, щоб уникнути потрапляння вологи, це доволі зручно. При бажанні ви можете налаштувати килим як заборонену зону, і пристрій не буде проводити прибирання у вказаній області.


Спеціальні насадки

Dreame L10 PRIME

Перевагою є те, що модель Dreame L10 PRIME має дві обертальні насадки із мікрофібри (швидкість обертання – 180 обертів на хвилину), саме тому пилосос без проблем відмиває під тиском навіть і стійкі плями. Завдяки обертанню якість прибирання буде набагато вищою і не уступатиме ручному миттю підлоги. Основна щітка є прорезиненою, тому легко очищається від шерсті, волосся та заплутаного сміття. Бічна насадка в пилососі призначена для очищення від бруду в кутках, біля плінтусів та в інших важкодоступних місцях.


Автономність

Dreame L10 PRIME

Цей робот-пилосос має високу силу всмоктування (4000 Па), тому ефективно прибирає сухе сміття, розсипані крупи, пил тощо. Крім того, він легко відмиває плями, що в’їлися. При потребі можна коригувати рівень подачі води та потужність пилососа. Цей агрегат безперервно прибирає до 2,5 годин, що дуже зручно для тих, хто живе у великому будинку. Якщо потрібно провести лише сухе (або вологе) прибирання, то він безперервно прибирає до 210 хвилин. Можна стверджувати, що пристрій є автономним. Пилозбірник пилососа є достатньо об’ємним (450 мл), тому нема потреби в його очищенні після кожного сеансу прибирання.


Чітка навігація

Dreame L10 PRIME

Навігатор LiDAR та система датчиків забезпечують ідеальну навігацію в кімнатах. Пилосос виявляє на своєму шляху перешкоди та обходить їх, щоб уникнути зіткнення. Якщо ж говорити про побудову карту в режимі реального часу – для цього використовується алгоритм SLAM. Якщо ви живете у двоповерховому будинку – це не проблема, пилосос має датчики запобігання падінню.


Керування за допомогою мобільного додатку

9.jpg

Ви можете адаптувати функціонал пилососа під свої потреби. Для цього рекомендуємо використовувати додаток Dreamehome (вибір зони та режиму прибирання, створення віртуальних стін, налаштування сили всмоктування). Керувати пристроєм можна і віддалено. Також доступними є голосові помічники (Amazon Alexa, Google Assistant, Siri), що досить зручно.


Комплектація

10.jpg

В комплектацію входять наступні складові:

  • Бічна щітка

  • Модуль для миття підлоги, що обертається (2 шт.)

  • Гарантійний талон

  • Інструмент для чищення пристрою

  • Кабель живлення

  • Мультифункціональна станція

  • Насадки для миття підлоги (2 шт.)

  • Пилозбірник

  • Інструкція з експлуатації

  • Щітка прогумована (V-подібна)


Висновок

11.jpg

Підсумуємо. Dreame L10 PRIME є справді відмінним варіантом з деяких причин:

  1. Універсальність. В першу чергу, робот-пилосос проводить і сухе, і вологе прибирання, що є «плюсом». Він справиться з очищенням будь-якого покриття без винятків.

  2. Наявність прорезиненої щітки. Доглядати за пилососом та його складовими – дуже легко. Це особливо актуально для власників домашніх тварин. Шерсть не буде заплутуватись на щітці, очистити її можна за декілька секунд.

  3. Автоматизованість. Напевно, однією з головних переваг цього пилососа є автоматичне миття та сушіння насадок.

  4. Навігація LiDAR. Робот-пилосос добре орієнтується навіть у великому будинку та створює 3D-карту приміщення в режимі реального часу.

  5. Функціональність та зручність. Зручне керування за допомогою смартфона або голосових асистентів, а також можливість планування прибирання на певний час роблять його дуже зручним у використанні.


Загалом, Dreame L10 PRIME – справді інтелектуальний пилосос, який пропонує ідеальний баланс між продуктивністю, зручністю та функціональністю.



Товари за тематикою:
Робот-пилосос Dreame Bot F9
Робот-пилосос Dreame Bot F9
7 відгуків
9 999 ₴-3500 ₴
6 499 ₴
Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10 PRIME
Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10 PRIME
2 відгука
34 999 ₴-7500 ₴
27 499 ₴
Робот-пилосос Dreame Bot D9 Plus
Робот-пилосос Dreame Bot D9 Plus
3 відгука
16 999 ₴-5000 ₴
11 999 ₴
Робот-пилосос миючий Dreame Bot L20 Ultra Complete
Робот-пилосос миючий Dreame Bot L20 Ultra Complete
15 відгуків
54 999 ₴-13000 ₴
41 999 ₴
Робот-пилосос Dreame Bot F9 PRO
Робот-пилосос Dreame Bot F9 PRO
4 відгука
12 999 ₴-3700 ₴
9 299 ₴
Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10S Pro
Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10S Pro
5 відгуків
24 999 ₴-11000 ₴
13 999 ₴
Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10 ULTRA
Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10 ULTRA
4 відгука
41 999 ₴-17000 ₴
24 999 ₴
Робот-пилосос Dreame Bot D9 MAX White
Робот-пилосос Dreame Bot D9 MAX White
15 відгуків
14 999 ₴-6700 ₴
8 299 ₴
Робот-пилосос Dreame Bot D10S Plus
Робот-пилосос Dreame Bot D10S Plus
4 відгука
22 999 ₴-6000 ₴
16 999 ₴
Робот-пилосос Dreame Bot D10S
Робот-пилосос Dreame Bot D10S
3 відгука
15 999 ₴-4400 ₴
11 599 ₴
Кращі бездротові пилососи у 2024 роціПопередня статтяКращі бездротові пилососи у 2024 роціНайкращі бездротові пилососи Jimmy: топ 6 моделейНаступна статтяНайкращі бездротові пилососи Jimmy: топ 6 моделей
Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 36, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати.

Ще публікації від Марія Горбань

Як вибрати масажерМарія Горбань - 30.08.24РекомендаціїЯк вибрати масажерМасажер – це пристрій, призначений для масажу тіла або окремих його ділянок. Пристрій може мати різну конструкцію та функції. Загалом він призначений для зняття напруги в м'язах, покращення кровообігу, мінімізації болю та для розслаблення. 78 Детальніше

Останні публікації з категорії роботи пилососи

Як вибрати робот-пилососМарія Горбань - 19.07.24РекомендаціїЯк вибрати робот-пилососРобот-пилосос – це сучасний агрегат, який дозволяє автоматизувати процес прибирання. Ці домашні помічники одночасно збирають сміття та миють підлогу без участі людини. Автоматизованість, функціональність, універсальність – це лише ряд переваг, які поєднує в собі пристрій. 175 Детальніше
Рейтинг найкращих роботів-пилососівМарія Горбань - 02.07.24РекомендаціїРейтинг найкращих роботів-пилососівРоботи-пилососи – це автоматизовані пристрої, які призначені для прибирання підлоги. Вони працюють автономно та стають все більш популярними у сучасному світі. Пристрої оснащені спеціальними датчиками, а тому – самостійно навігують у приміщенні та очищають підлогу від пилу, шерсті, волосся. 159 Детальніше
Як вибрати робот-пилосос? Що треба знати перед покупкою?Марія Горбань - 01.07.24РекомендаціїЯк вибрати робот-пилосос? Що треба знати перед покупкою?Серед розумних девайсів для дому, роботи-пилососи займають одне з перших місць. На відміну від традиційних, вони прибирають автоматично та орієнтуються у приміщенні за допомогою датчиків. І це дає їм цілий ряд переваг. 395 Детальніше
Рекомендації з догляду за роботом пилососомМарія Горбань - 20.06.24РекомендаціїРекомендації з догляду за роботом пилососомРобот-пилосос – автономний пристрій для прибирання підлоги, який автоматично збирає бруд, сміття, шерсть та пил. Пристрій оснащений спеціальними датчиками, які забезпечують навігацію в просторі. Пилосос самостійно створює карту приміщення, проводить прибирання, уникаючи перешкод. 152 Детальніше
Купити товар із статті:
Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10 PRIME
Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10 PRIME
34 999 ₴
27 499 ₴

Категорії

Роботи пилососи (8)