Каталог

0 800 201 865

Оформити замовлення

Пн-Пт: 9:00 - 20:00
Сб-Вс: 10:00 - 19:00

дзвінок безкоштовний (по Україні)

0 800 209 145

Сервісний центр

Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Вс: выходной

Передзвонити мені
RU
UA
Сервіси
02.07.2024 16:50:00
158
Рекомендації

Рейтинг найкращих роботів-пилососів

Рейтинг найкращих роботів-пилососів
Зміст

Роботи-пилососи – це автоматизовані пристрої, які призначені для прибирання підлоги. Вони працюють автономно та стають все більш популярними у сучасному світі. Пристрої оснащені спеціальними датчиками, а тому – самостійно навігують у приміщенні та очищають підлогу від пилу, шерсті, волосся. Роботи-пилососи використовуються для зручного та ефективного очищення підлоги вдома та в офісі, допомагають зекономити час та зусилля господаря будинку. На сучасному ринку технологій з'являється все більше брендів та моделей пилососів. У цій статті ми розглянемо ТОП-5 найкращих варіантів, які все частіше обирають користувачі.


Чому роботи-пилососи є популярними

1 Чому роботи-пилососи є популярними.jpg

Популярність роботів-пилососів зростає завдяки їхній зручності та ефективності, покращеному функціоналу:

  1. Зручність. Прилади працюють автономно, а тому вам не потрібно витрачати час та зусилля на очищення підлоги вручну. Вони працюють навіть за вашої відсутності.

  2. Ефективність прибирання. Більшість моделей пилососів оснащені датчиками, які визначають ступінь забрудненості, тип поверхні, та адаптують діяльність пристрою залежно від цих факторів.

  3. Відмінна навігація. Багато роботів-пилососів оснащені сучасними системами навігації та датчиками, які дають змогу ефективно очищати підлогу, обходити перешкоди та навіть досягати важкодоступних місць.

  4. Додаткові функції. Сучасні роботи-пилососи оснащені додатковими функціями: підключення до Wi-Fi, керування через мобільний додаток, голосові помічники та інші технології, які роблять їх ще зручнішими для використання.

Саме тому роботи-пилососи стають дедалі популярнішими серед тих, хто цінує зручність та ефективність, хочуть зекономити час та зусилля.


ТОП-5 кращих роботів-пилососів


Існує велика кількість моделей роботів-пилососів. Ми виділили 5 найпопулярніших варіантів, які покупці обирають найчастіше всього:


Модель

Ціна

Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10 PRIME

24999 грн.

Робот-пилосос Rowenta X-plorer Serie 95

19899 грн.

Робот-пилосос Dreame Bot D9 Plus

12999 грн.

Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10S Pro

12999 грн.

Робот-пилосос Dreame Bot F9

7999 грн.



Розглянемо детальніше їх характеристики та особливості.

2.1.jpg

Основні функції

Лідером нашого рейтингу є робот-пилосос миючий Dreame Bot L10 PRIME. Він здатний не лише пилососити підлогу та збирати пил, а й проводити вологе прибирання, відмиваючи навіть стійкі плями. Пристрій використовує найсучасніші системи навігації, а саме – LIDAR і SLAM, які створюють карту приміщення для ефективного прибирання. Пилосос легко справляється зі створенням карт до 4 поверхів. Дві обертові насадки дозволяють відмити плями з підлоги до блиску. Навіть після генерального прибирання насадки пилососа будуть ідеально чистими. Після завершення сеансу агрегат самостійно їде на док-станцію, очищає насадки та висушує їх під потоком сухого повітря. Підвищена сила всмоктування (4000 Па) робить Dreame Bot L10 потужним приладом для щоденного прибирання.

2.2.jpg

Друге місце нашого рейтингу займає робот-пилосос Rowenta X-Plorer S95. Він ефективно справляється з будь-яким видом сміття, проводить сухе і вологе прибирання. Управляти пристроєм можна за допомогою мобільного застосунку. Керуйте пилососом дистанційно навіть за вашої відсутності. Пристрій орієнтується в приміщенні за допомогою лазерних датчиків, які розпізнають перешкоди та об'єкти на своєму шляху. Можлива побудова карт двох поверхів. Бічна камера робить орієнтування у будинку максимально чітким. Сучасні системи навігації сканують приміщення, будують подальший маршрут для прибирання. Пилосос має 4 режими потужності, а розумна система автоматично підлаштовує функціонал пристрою залежно від рівня забруднення. Наприклад, якщо на підлозі є стійкі плями, потужність всмоктування буде автоматично підвищена.


До трійки лідерів також входить і робот-пилосос Dreame Bot D9 Plus. З цим пристроєм ви можете забути не тільки про прибирання у будинку,а й про догляд за самим агрегатом. Він має об`ємний пилозбірник (2500 мл) та функціонує завдяки системі спорожнення DualBoost. Забудьте про вивантаження контейнера на період до 45 днів. Завдяки інтелектуальній навігації LiDAR створює точне картографування та орієнтується в приміщенні, обходить перешкоди та навігує. Висока потужність 2500 Па дає змогу очищати підлогу від пилу та від сухого сміття. Акумулятор місткістю 3200 мАг дає можливість проводити за годину генеральне прибирання. Пилосос здатний прибирати на площі до 200 квадратних метрів. Для зручного керування можна синхронізувати пристрій з Alexa, Siri чи Google Assistant.


Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10S Pro своєю чергою має 4 рівні всмоктування та 3 рівні подачі води. Адаптуйте розумний помічник під свої потреби! Найвища потужність підходить для очищення ворсистих килимів, а найменша – для паркетної або для дерев'яної підлоги. Наявність ультразвукових датчиків дозволяє виявити, на якому покритті знаходиться пилосос, та адаптувати його потужність. Як тільки пристрій заїжджає на килимове покриття, то піднімає мийні насадки та підвищує потужність всмоктування до максимуму. Завдяки силі всмоктування 5300 Па та наявності подвійних насадок пилосос здатний відмивати навіть стійкі плями з будь-якої поверхні.


Робот-пилосос Dreame Bot F9 також має вражаючу місткість акумулятора – 5200 мАг, завдяки чому можна прибирати весь будинок.

Агрегат є сумісним із голосовими асистентами. Технологія SLAM дає змогу орієнтуватись у приміщенні в режимі реального часу: пилосос обїжджає перешкоди та рухається по запланованому маршруту. Наявність 14 інфрачервоних датчиків дає змогу пилососу швидко вивчити маршрут, запам'ятати його та зберігати у пам'яті. Робот-пилосос Dreame F9 очищає килими, лінолеум, ламінат, паркет, плитку. Сила всмоктування – 2400 Па, тому він легко справляється з будь-яким типом сміття. Функціонує до 150 хвилин на одному заряді. Після завершення прибирання пилосос автоматично відправляється на підзарядку. Керувати ним можна і дистанційно за допомогою мобільного додатку Mi Home. Це дуже зручно та просто.


Зовнішній вигляд

2.3.jpg

Розглянемо детальніше, який дизайн мають топ-5 моделей роботів-пилососів. Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10 PRIME має стриманий, проте вишуканий дизайн. Міцний корпус виготовлений з пластику, ідеально вписується в домашній інтер'єр. Всі очищувальні елементи пристрою приховані від очей. Зарядна станція також виглядає досить лаконічно і стильно. Розумний помічник не тільки візьме на себе всі домашні обовязки, а й прикрашатиме оселю.


Робот-пилосос Rowenta X-plorer Serie 95 має класичний дизайн та поєднує білий і чорний кольори. Він має стильну та сучасну конструкцію, що поєднує в собі функціональність та естетику. Зовнішній вигляд цієї моделі відрізняється елегантністю та інноваційним підходом до дизайну побутової техніки. Робот-пилосос має компактні розміри, що робить його зручним для використання в різних приміщеннях. Він легко проникає під меблі. На корпусі розміщені кнопки для керування режимами пилососа. Пристрій виглядає сучасно та вписується в будь-який інтер'єр. Пилосос виготовлений із пластику. Док-станція також є мінімалістичною, компактною та практичною.


Робот-пилосос Dreame Bot D9 Plus має лаконічний та витриманий дизайн. Корпус виготовлений із міцного пластику білого кольору, а тому – на ньому не будуть помітні забруднення та сліди від пальців. Використання якісних матеріалів забезпечує довгий період експлуатації. На панелі розміщено дві кнопки для вмикання та вимикання агрегату. Верхню частину корпусу можна відкрити для того, щоб зняти контейнер з фільтром. Модель має компактні розміри, а тому легко проходить під меблями та очищає навіть важкодоступні місця.


Робот пилосос Dreame Bot L10S Pro має вишуканий класичний чорний корпус, виготовлений з матового пластику. На верхній панелі розміщені кнопки для запуску роботи та повернення на зарядну станцію, а також – для вибору режими прибирання. Стильний корпус робить пилосос не лише стильним, а й органічно вписує його у будь-який інтер'єр.


Dreame F9 – це компактний девайс, який є компактним та маневреним, адже висота дорівнює всього 8 см. Він легко проходить під меблями та досягає важкодоступних місць. Модель вражає стильною та компактною конструкцією, а тому є естетичним доповненням до вашого інтер'єру. Завдяки збалансованій формі та якісним матеріалам, Dreame F9 виглядає стильно і сучасно.


Конструкція

Роботи-пилососи мають моноблочну конструкцію, а значить – складаються з одного блоку чи корпусу. Всі компоненти або частини інтегровані разом, знаходяться в одному компактному пристрої або корпусі, що спрощує їх використання та забезпечує портативність.

2.4.jpg

Цікаві факти

Роботи-пилососи – це справжня захоплююча технологія! Розглянемо цікаві факти про них:

  1. Походження історії. Перший робот-пилосос був випущений у 1996 році компанією Electrolux під назвою Trilobite. З того часу технологія розвивалася швидко – сучасні моделі мають набагато більше функцій.

  2. Алгоритми навігації. Роботи-пилососи використовують складні алгоритми навігації, такі як SLAM, щоб уникати перешкод та керувати маршрутом прибирання.

  3. Системи виявлення бруду. Деякі моделі обладнані датчиками, які виявляють особливо брудні ділянки підлоги та приділяють їм більше уваги для більш ефективного очищення підлоги.

  4. Самоочищення. Існують пристрої, які самостійно повертаються до базової станції, щоб вивантажити пил та сміття, і навіть очистити насадки й щітки.

  5. Підтримка голосових асистентів. Керувати роботами-пилососами можна через голосові асистенти, такі як Amazon Alexa або Google Assistant.

  6. Орієнтування в приміщенні. Пилососи можуть виявляти сходи та інші перешкоди, щоб уникнути падіння або пошкоджень під час прибирання.

2.jpg

Підведемо підсумки, ми розглянули топ-5 популярних моделей роботів-пилососів, які мають найбільший попит. Вони відіграють значну роль у сучасному побуті та полегшують домашню рутину, здатні проводити генеральне прибирання навіть без присутності людини, очищати будь-який тип поверхні від сухого сміття та від пролитих рідин. Крім того, роботи-пилососи оснащені системами фільтрації повітря, що дозволяє позбутися від пилу та алергенів у приміщенні, поліпшуючи якість повітря та створюючи кращі умови для проживання.

Товари за тематикою:
Робот-пилосос Dreame Bot F9
Робот-пилосос Dreame Bot F9
7 відгуків
9 999 ₴-3500 ₴
6 499 ₴
Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10 PRIME
Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10 PRIME
2 відгука
34 999 ₴-7500 ₴
27 499 ₴
Робот-пилосос Dreame Bot D9 Plus
Робот-пилосос Dreame Bot D9 Plus
3 відгука
16 999 ₴-5000 ₴
11 999 ₴
Робот-пилосос миючий Dreame Bot L20 Ultra Complete
Робот-пилосос миючий Dreame Bot L20 Ultra Complete
15 відгуків
54 999 ₴-13000 ₴
41 999 ₴
Робот-пилосос Dreame Bot F9 PRO
Робот-пилосос Dreame Bot F9 PRO
4 відгука
12 999 ₴-3700 ₴
9 299 ₴
Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10S Pro
Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10S Pro
5 відгуків
24 999 ₴-11000 ₴
13 999 ₴
Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10 ULTRA
Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10 ULTRA
4 відгука
41 999 ₴-17000 ₴
24 999 ₴
Робот-пилосос Dreame Bot D9 MAX White
Робот-пилосос Dreame Bot D9 MAX White
15 відгуків
14 999 ₴-6700 ₴
8 299 ₴
Робот-пилосос Dreame Bot D10S Plus
Робот-пилосос Dreame Bot D10S Plus
4 відгука
22 999 ₴-6000 ₴
16 999 ₴
Робот-пилосос Dreame Bot D10S
Робот-пилосос Dreame Bot D10S
3 відгука
15 999 ₴-4400 ₴
11 599 ₴
Як вибрати робот-пилосос? Що треба знати перед покупкою?Попередня статтяЯк вибрати робот-пилосос? Що треба знати перед покупкою?Як обрати електросамокат? Електричний помічник проти заторівНаступна статтяЯк обрати електросамокат? Електричний помічник проти заторів
Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 36, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати.

Ще публікації від Марія Горбань

Як вибрати масажерМарія Горбань - 30.08.24РекомендаціїЯк вибрати масажерМасажер – це пристрій, призначений для масажу тіла або окремих його ділянок. Пристрій може мати різну конструкцію та функції. Загалом він призначений для зняття напруги в м'язах, покращення кровообігу, мінімізації болю та для розслаблення. 77 Детальніше

Останні публікації з категорії роботи пилососи

Як вибрати робот-пилососМарія Горбань - 19.07.24РекомендаціїЯк вибрати робот-пилососРобот-пилосос – це сучасний агрегат, який дозволяє автоматизувати процес прибирання. Ці домашні помічники одночасно збирають сміття та миють підлогу без участі людини. Автоматизованість, функціональність, універсальність – це лише ряд переваг, які поєднує в собі пристрій. 175 Детальніше
Як вибрати робот-пилосос? Що треба знати перед покупкою?Марія Горбань - 01.07.24РекомендаціїЯк вибрати робот-пилосос? Що треба знати перед покупкою?Серед розумних девайсів для дому, роботи-пилососи займають одне з перших місць. На відміну від традиційних, вони прибирають автоматично та орієнтуються у приміщенні за допомогою датчиків. І це дає їм цілий ряд переваг. 395 Детальніше
Робот-пилосос миючий Dreame L10 PRIMEМарія Горбань - 26.06.24ОглядиРобот-пилосос миючий Dreame L10 PRIMEРобот-пилосос миючий Dreame L10 PRIME залишається в топі найпопулярніших моделей для проведення сухого та вологого прибирання, адже дивує користувачів своїми характеристиками, забезпечує баланс між функціональністю та якістю. 113 Детальніше
Рекомендації з догляду за роботом пилососомМарія Горбань - 20.06.24РекомендаціїРекомендації з догляду за роботом пилососомРобот-пилосос – автономний пристрій для прибирання підлоги, який автоматично збирає бруд, сміття, шерсть та пил. Пристрій оснащений спеціальними датчиками, які забезпечують навігацію в просторі. Пилосос самостійно створює карту приміщення, проводить прибирання, уникаючи перешкод. 152 Детальніше

Категорії

Роботи пилососи (8)